Căutare Live

Cum arăta Corina Dănilă la 22 de ani. Ce imagine a publicat pe rețelele sociale

Corina Dănilă și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine de la începutul carierei sale, la scurt timp după ce a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Corina Dănilă și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine de la începutul carierei sale, la scurt timp după ce a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Hepta

Corina Dănilă este o actriță apreciată foarte mult de publicul din România. Vedeta de televiziune a împlinit pe 24 ianuarie frumoasa vârstă de 50 de ani, iar prietenii virtuali i-au transmis o mulțime de urări.

La scurt timp de la aniversarea specială, actrița a publicat pe contul oficial de Instagram o serie de imagini care n-au putut să treacă neobservate de către urmăritorii săi. Printre acestea se află și o poză cu ea din tinerețe care a înduioșat inimile tuturor.

Cum arăta Corina Dănilă la 22 de ani

Corina Dănilă s-a decis să le mulțumească oamenilor din mediul online pentru toate mesajele frumoase prin intermediul unei postări. Vedeta s-a decis să distribuie o poză de când avea doar 22 de ani și să le transmită fanilor câteva cuvinte.

Vă foaaaaarte mulțumesc tuturor (și încerc să răspund fiecăruia, în parte!) pentru toate urările primite și pentru gândurile bune trimise de o săptămână și ceva încoace! 🙏 Că m-ați copleșit, e puțin spus!!! Că mi-a vibrat sufletul, la fel!!! Așa că: voi continua să fac ceea ce-mi place și ce aduce bucurie și mângâiere publicului, atât cât îmi va fi îngăduit! Așa mi-am propus din facultate și așa voi face și după 50 de ani.”, a scris actrița, vizibil emoționată și fericită.

Citește și: Rianna, fiica Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cât de mult seamănă tânăra cu mama ei și ce mesaj i-a transmis actrița

Fata cu părul șaten și ochii căprui a cucerit inimile publiculul în urmă cu o perioadă lungă de timp, iar acum continuă să impresioneze cu frumusețea sa și felul carismatic.

Postarea a strâns mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de mesaje frumoase din partea prietenilor virtuali. Fanii au ținut neapărat să o întrebe ce vârstă avea în fotografia publicată pe Instagram.

Citește și: Corina Dănilă, imagine de colecție din copilărie, alături de tatăl său. Fotografia care a stârnit amintiri

„Au trecut anii, dar strălucirea din privire, inocență unică rămâne marcă înregistrată Corina Dănilă!❤️”, „Frumoasă și talentată”, „Ești minunată. Tot timpul te-am admirat și ai rămas „feblețea mea". Îți doresc din tot sufletul multă sănătate și numai bucurii” sau „România are privilegiul sa vă aibe ca om, ca femeie, ca artist! Vă pup 😘”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și gânduri bune.

Cu ce se ocupă Corina Dănilă de când a renunțat să mai joace în telenovele

Corina Dănilă și-a început cariera în 1994 și s-a făcut remarcată prin rolul din serialul TV „Numai iubirea”, unde a jucat alături de Oana Zăvoranu, Dan Bordeianu și Alexandru Papadopol.

În prezent, Corina Dănilă se mândrește cu o carieră de succes în televiziune și iubește ceea ce face. De asemenea, vedeta nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru teatru și poate fi văzut în continuare pe scenă, unde ține o mulțime de spectacole alături de colegii ei. „Azilul de noapte", „Autorul e în sală", „Un altfel de cabaret", „O căsnicie liniștită", „D'ale carnavalului", "Piatra din casă", sunt doar câteva dintre piesele de teatru în care a jucat actrița.

Cum a fost trecerea tatălui Deliei Matache de la ateism la călugăr pe muntele Athos. "Înainte eram numai prin clubu... Cum arată soțul Corneliei Dansatoarea. El este Mircea, bărbatul care a cucerit-o...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x