Cum arată Dana Săvuică în costum de baie, la 50 de ani. Apariția ei, o surpriză pentru fani

Dana Săvuică se află în vacanță în Egipt și își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile sale recreative. Fostul model a postat o fotografie cu ea în costum de baie.

Dana Săvuică a postat fotografii din vacanță. CUm arată fostul model în costum d ebaie, la vârsta de 50 de ani

Instagram

Fostul fotomodel a mers să întâmpine noul an într-o destinație turistică. Dana Săviucă a postat pe contul său de Instagram o fotografie în costum de baie.

Prima româncă ce a pozat pentru Playboy este într-o formă de zile mari, la cei 50 de ani ai săi.

„Harm El Sheikh este însorit, pregătit să întâmpine Noul An. Eu mă bucur de piscina cu apă încalzită. Egipt, o oază înconjurată de munți si de marea Roșie”, a scris Dana Săvuică pe Instagram, încântată fiind de vacanța în care se află.

Dana Săvuică are grijă de corpul său la cei 50 de ani ai ei

Dana Săvuică a mărturisit că are grijă de corpul ei și a dezvăluit cum face să se mențină în formă la vârsta de 50 de ani:

„Am făcut un tratament detox cu suplimente fitoproteice, care garantau minim 3 kg în minus. Am slăbit cu acest tratament şi am aplicat pe zonele cu ţesut adipos nişte creme bio din plante şi rădăcini, care au efectul de a topi grăsimea. Acum beau un ceai bio din plante şi rădăcini, care are efectul de saţietate, detoxifică şi arde grăsimea. Este un produs românesc, 100% bio. În fiecare zi fac mişcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciţii cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. Sunt foarte ocupată şi stau mult la laptop sau pe telefon, aşa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii şi tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză şi împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri şi fac recomandările doar dacă văd că funcţionează la mine”, a declarant Dana Săvuică în iulie 2020 pentru Click!

Dana Săvuică a pozat în 1999 pentru primul număr al revistei Playboy din România

Dana Săvuică a pozat pentru coperta primului număr Playboy din România, în anul 1999.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy a murit în anul 2017, iar Dana Săvuică a transmis un mesaj pe rețelele sociale, prin care a descries experiența de a poza pentru aceasră revistă.

Citește și: Dana Săvuică s-a pozat fără sutien! Cât de dur au criticat-o urmăritorii pe vedetă! "Ai o anumită vârstă"

„În anul 1999 eu am avut curajul să apar pe primul număr al revistei Playboy din România, aşa cum a făcut-o şi Marilyn Monroe în anul 1953 pe primul număr al revistei din America. După noi au urmat zeci,sute şi mii de femei frumoase, care au considerat că arta frumosului prin expunerea corpului, cu toate perfecţiunile şi imperfecţiunile lui este o continuare firească a picturii moderne. Un tablou cu un nud este admirat pentru că e viziunea lui Rubens,de ce să nu admirăm o poză artistică a unui nud realizat de un fotograf precum Herb Ritts( în cazul lui Cindy Crowford) sau Richard Fegley( în cazul meu). Pentru mine, apariţia în Playboy a fost o onoare, transmiţând un mesaj către femeile romance care intrau în era emancipării: Suntem femei, deci suntem frumoase. Frumuseţea este o încântare pentru noi, iar noi trebuie să iubim această frumuseţe. Cum e să fii fată? Tocmai ce am scris într-o carte pe această temă... E adevărat că această alegere a mea ţine de felul în care privesc eu viaţa, dar n-aş vrea să fiu femeia care se uită în urma ei, regretând că nu a făcut ceea ce şi-a dorit, că şi-a călcat peste principii sau a ţinut cont de gura lumii. Je ne regrete rien.” , a fost mesajul Danei.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri