Cum arată Gabriela Cristea nemachiată la 46 de ani. Prezentatoarea își serbează ziua de naștere

Gabriela Cristea este una dintre vedetele din România care nu se ascunde de fanii de pe rețelele de socializare. Ea are o legătura strânsă cu ei și le dezvăluie imagini din intimitatea căminului sau fotografii fără machiaj.

După lupte repetate cu kilogramele în plus, Gabriela Cristea este fericită cu modul în care arată

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea nu ezită să-și arate și latura pe care fanii nu au ocazia să o vadă la TV. După lupte repetate cu kilogramele în plus, este fericită cu modul în care arată și nu se teme să-și etaleze atât calitățile, cât și defectele.

Eu...plina de calitati si defecte, incercand sa fac totul asa cum ma taie pe mine capul, in stilul meu, fara sa imi pese sau sa ma afrcteze ce zic cei din jurul meu. Eu, cand grasa, cand subtire, cand sus, cand la pamant, cand adordabila, cand rece ca o stanca. Si tot eu, prietenul meu dar si dusmanul meu, plina de iubire, infranta de iubire, dar cu inima intreaga, gata sa strabat orice cale. Am daruit si am primit, mi-am invata lectiile, am cazut in genunchii de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atatea ori ca pasarea Pheonix, am strabatut carari folositoare, dar m-am si pierdut in labirinturi inutile. Eu, copila naiva, femeie, iubita, sotie, mama...eu, forta universului. Asa sunt eu...pentru ca Dumnezeu ma iubeste! #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

"Eu... plină de calități și defecte, încercând să fac totul așa cum mă tăie pe mine capul, în stilul meu, fără să îmi pese sau să mă afecteze ce zic cei din jurul meu. Eu, când grasă, când subțire, când sus, când la pământ, când abordabilă, când rece ca o stâncă" , a scris în descrierea unei imagini în care apare în costum de baie și fără machiaj.

Tot pe contul ei, Gabriela s-a mai postat fără farduri și editări, demonstrând că se acceptă așa cum este și dând un exemplu celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea împlinește 46 de ani, ocazie cu care soțul ei, Tavi Clonda a ținut să îi transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: "Azi e ziua de naștere a iubitei mele soții! La mulți ani, iubita mea! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă! Te iubesc!"

Ultimele știri