Cum arată în realitate femeia cu barbă din "Omul-spectacol". Adevărul despre înfățișarea lui Keala Settle

Keala Joan Settle, în vârstă de 45 de ani, este o actriță și cântăreață americană cunoscută ca fiind Lettie Lutz, o doamnă cu barbă din filmul The Greatest Showman. Înfățișarea ei este cu totul alta față de cea din film și a fost o mare descoperire pentru cei care au văzut filmul. Iată cum arată în realitate femeia cu barbă din "Omul-spectacol"

Cum arată în realitate femeia cu barbă din "Omul-spectacol". Adevărul despre înfățișarea lui Keala Settle

Profimedia

Settle s-a născut în Hawaii, fiind cel mai mare dintre cei cinci copii ai lui Susanne (născută Riwai), care este de origine Māori (Rangitāne, Ngāti Kahungunu) din Noua Zeelandă și David Settle, de origine britanică. Este absolventă a liceului Kahuku ]n 1993 și absolventă a Universității Southern Utah. Settle și-a făcut debutul pe Broadway în 2011 în Priscilla, Regina deșertului în rolul Shirley și în ansamblu.

Actrița a cochetat încă de mică cu scena și a fost considerată ca fiind un star în devenire. Ea a jucat de-a lungul timpului în numeroase filme, însă unul singur pare să o fi adus mai mult în atenția publicului.

Vezi mai multe imagini cu actrița >>> GALERIA FOTO

“Omul Spectacol”, musicalul care i-a adus succesul fulminant lui Keala Settle

“Omul Spectacol” este un musical original și îndrăzneț care celebrează începutul business-urilor în spectacole dar și sensul visurilor devenite realitate. Inspirat de ambiția și imaginația lui P.T Barnum, “Omul Spectacol” exprimă povestea unui om vizionar care crează de la zero un spectacol fascinant ce a devenit o senzație modială.

Citește și: Adevărul despre înfățișarea lui Neytiri din Avatar. Cât de frumoasă e în viața reală vedeta din film

The Greatest Showman este un film biografic și musical despre antreprenorul secolului XIX, P.T. Barnum (Hugh Jackman), care a reușit să aducă în prim-plan o formulă de circ cu oameni marginalizați de societate din cauza aspectului lor, în ciuda faptului că aceștia aveau talent. Fiind un film de epocă trebuie luat ca atare, mai ales că anul acesta circul înființat de Barnum a fost închis pe bună dreptate, dar despre impactul social vom discuta un pic mai târziu, potrivit movienews.ro.

Filmul debutează cu începuturile lui Barnum, joburile pe care le-a schimbat și felul în care și-a întemeiat o familie. Din punctul de vedere a poveștii reale, condensează felul în care a elevat căile marketingului, ceea ce este o bilă albă pentru film, iar altă bilă albă observabilă de aici și pe tot parcursul filmului ar mai fi coregrafia.

Settle a jucat rolul Madame Thenardier în renașterea Les Misérables, începând din martie 2014, și terminând la 1 martie 2015. Setează originea rolului lui Becky în musicalul Waitress, care s-a deschis pe Broadway pe 24 aprilie 2016, la Brooks Atkinson Theatre după ce a avut premiera la American Repertory Theatre în august 2015.

Ultimele știri