Cum arată Irinuca Iris Cernea, fiica Irinei Loghin. Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Cu o carieră fabuloasă, ”Regina muzicii populare” a reușit să-și țină departe viața personală de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Irina Loghin n-a ezitat să se mândrească cu fiica sa, Irinuca Iris Cernea.

Irina Loghin n-a ezitat să se mândrească cu fiica sa, Irinuca Iris Cernea

Hepta.ro

Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale, însă n-a dorit să îi calce pe urme, deși a debutat în acest domeniu încă de la o vârstă fragedă.

A ales, în schimb, o carieră în corporație. Irinuca Iris, cea care poartă numele de familie al tatălui său, Ion Cernea, nu s-a grăbit nici să ajungă la altar, deși mama sa aștepta cu nerăbdare să devină soacră mică.

Irinuca i-a îndeplinit această dorință abia în 2018, când și-a unit destinul cu iubirea vieții sale, după o relație de mai mulți ani.

În prezent, fiica Irinei Loghin, pe care mama sa o alintă Iris, trece prin clipe grele din cauză că nu poate rămâne însărcinată.

Citește și: Ion Țiriac, loc impresionant în clasamentul mondial al miliardarilor! Ce avere colosală are acum în conturi

Tânăra visează să devină mamă și pentru a-și îndeplini visul este capabilă de orice sacrificiu. De-a lungul timpului, aceasta a încercat tot felul de tratamente, însă fără rezultat.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănatoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță', a declarat Irinuca Loghin, la Antena Stars.

La mulți ani, Irinuca mea ❗❤🙏🌹 https://www.youtube.com/c/IrinaLoghinOficialCont

Publicată de Irina Loghin Oficial pe Miercuri, 24 februarie 2021

Irina Loghin, problemele în a avea copii

Și mama Irinucăi, Irina Loghin, a devenit mamă cu mari sacrificii.

Citește și: Claudia Iosif, ținuta provocatoare care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Dorian Popa

Ea a reușit să-i aducă pe lume pe Irinuca și Ciprian abia după ce a trecut din cabinet în cabinet, făcând tratamente dureroase și greu de suportat. În cele din urmă, a reușit să aibă parte de familia pe care și-o dorea.

Irina Loghin a decis că vrea să devină mamă la vârsta de 35 de ani și timp de 6 luni a încercat o mulțime de tratamente grele care au dat roade.

”Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare!

Citește și: Vestea pe care fanii lui Carmen Șerban nu și-au dorit să o primească. Ce se întâmplă cu artista lor favorită

El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată', a povestit Irina Loghin, în cartea Viața mea este ca un cântec', conform Viva.

Ultimele știri