Vestea pe care fanii lui Carmen Șerban nu și-au dorit să o primească. Ce se întâmplă cu artista lor favorită

Carmen Șerban, celebra cântăreață de muzică etno și de petrecere, a dat o veste la care nimeni nu se aștepta. Ce va face vedeta, în curând.

Carmen Șerban

Youtube/ Carmen Șerban

Carmen Șerban este o artistă extrem de apreciată de publicul din România, care a ajuns la inima a zeci de mii de oameni prin muzica sa, încă de la primele apariții pe micile ecrane.

Artista este recunoscută pentru firea sa extrem de optimisă și plină de energie, dar și pentru talentul său remarcabil. Ea transformat petrecerile în adevărat show-uri!

Vestea pe care a dat-o în direct la Acces Direct a uimit o țară întreagă. Ce decizie a luat cânăreața.

Citește și: Cum arată Carmen Șerban acum. Momentul ei emoționant dedicat românilor din toată lumea

Ce se întâmplă cu artista Carmen Șerban: "Îmi schimb reședința!"

Anul 2021 vine cu mari schimbări pentru Carmen Şerban. Artista a luat hotărârea radicală de a se muta definitiv la Londra. În ziua în care a împlinit 50 de ani, Carmen ne dezvăluie adevăratele motive pentru care vrea să plece din România.

"Am luat o decizie la începutul acestui an să vând o proprietate pe care o am în București și să-mi cumpăr o proprietate în Londra, să încer că mă mut acolo, să vad dacă mă obișnuiesc cu clima. Rezonez foarte mult cu locul, îmi place foarte mult Londra!", spune artista în platoul Acces Direct.

Citește și: Carmen Șerban, jefuită după moartea tatălui ei: ”Am rămas fără bani, fără acte, fără carduri, fără nimic!”

Artista spune clar și răspicat că nu se va lăsa de cântat odată cu plecarea în străinătate, ba chiar o să aibă mai mult de lucru și asta pentru că restaurantele și localurile din Londra organizează foarte multe concerte.

"Asta nu înseamnă, cum titrează presa aia mai puțin binevoitoare, gata pleacă din România și se lasă de cântat. Nu! Nu mă las de cântat, doar îmi schimb reședința. O să stau mai mult acolo", a mai spus Carmen la Acces Direct.

Carmen Șerban a cochetat cu muzica încă de mică. Aceasta a urmat cursurile Liceului de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara (1991-1993), dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani...”.

De-a lungul carierei sale, artista a lansat pe piața muzicală peste 24 de albume care s-au vândut în tiraje excepționale, însumând cu aproximație peste 6 milioane de CD-uri și casete vândute.

Citește și: Carmen Șerban, pe mâna poliției! Cum a fost prinsă celebra cântăreață

Pentru vânzările foarte mari, artista a fost premiată și onorată de către Casa de Discuri Roton România cu 9 Discuri de Aur și 8 Discuri de Platină.

Absolventă de Master în Jurnalism, în cadrul Universitatea Hyperion din București. Printre pasiunile artistei, aceasta a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, acreditată de Ministerul Muncii și al Învățământului, fiind absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu din București. A studiat 2 ani de Canto Popular, în anii 1989 și 1991 la Casa Tineretului din Timișoara cu prof. Vasile Hojda.

Ultimele știri