Cum arată mama Claudiei Pătrășcanu. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

Mulți o cunosc pe Claudia Pătrășcanu, însă puțini știu cum arată mama sa, de la care a moștenit frumusețea.

Cum arată mama Claudiei Pătrășcanu, ce tocmai a împlinit 58 de ani

Instagram

Claudia Pătrășcanu are o lungă carieră în fața camerelor din România, întâi datorită carierei sale de succes în muzică, și acum din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat pe plan personal în ultima perioadă, de la decizia de a divorța de fostul soț, Gabi Bădălău.

Recent, artista a publicat mai multe imagini cu familia sa, începând cu aniversarea unuia dintre băieți ei, Nicolas, ce a împlinit 4 anișori.

Claudia a continuat tradiția și, acum, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, a publicat o imagine cu femeia care a crescut-o, alături de un mesaj emoționant în care a vorbit despre copilăria sa.

Cum arată mama Claudiei Pătrășcanu

Claudia a publicat recent pe contul personal de Instagram două imagini cu mama sa, pe care o ține de obicei departe de privirile curioșilor.

Citește și: Au ieșit la iveală detalii picante despre divorțul lui Gabi Bădălău. Ce sumă enormă a cerut, de fapt, Claudia Pătrășcanu

În prima imagine, femeia e îmbrăcată într-un costum elegant de culoare maro-vișinie, la care a asortat o pereche de pantofi de culoare aurie. În cea de-a doua imagine, femeia apare alături de cei doi nepoți ai săi, într-o ținută mai casual, în timp ce se bucură de o plimbare alături de familia sa.

În doar câteva ore, imaginile au primit peste 3.000 de aprecieri de la cei peste 70.000 de fani pe care îi are Claudia pe Instagram.

Alături de imagini, Claudia a publicat și un mesaj emoționant despre mama sa, ce a împlinit vârsta de 58 de ani.

”LA MULȚI ANI, MAMĂ!” a început Claudia mesajul de pe Instagram. ”Astăzi împlinești 58 ani și ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca te am. Îți multumesc pentru toată atenția ta, toată dăruirea și implicarea in creșterea noastră,pentru educație și chiar dacă nu ți a fost ușor sa ne crești singura de la vârsta de 32 ani, după moartea tatălui, Dzeu te-a sprijinit și ți-a dat putere sa depășești orice obstacol al vieții.”

”Ești o femeie și o mama adevarata,un exemplu de urmat pentru mine și sunt fericita ca te am in orice moment. Apreciez enorm și îți sunt recunoscătoare pentru dragostea de bunica față de nepoții tăi, pentru ca mi ai fost alături in creșterea copiilor mei și încă îmi ești...Multumesc pentru ca înaintea vieții tale,ai pus viața copiilor tai,educația,tot timpul tău ,toată rabdarea și toată iubirea! Te iubesc,MAMĂ!” a continuat artista.

Claudia Pătrășcanu a serbat ziua de naștere a fiului ei alături de Gabi Bădălău

În ciuda neînțelegerilor dintre Claudia și Gabi, cei doi s-au reunit la munte pentru a serba ziua de naștere a fiului lor Nicolas, ce a împlinit vârsta de 4 ani.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a petrecut ziua de naștere a fiului ei alături de Gabi Bădălău: "A venit la munte!"

Potrivit declarațiilor Claudiei, cei doi au petrecut alături de copii și prieteni. Prezența ambilor părinți i-a bucurat pe micuți, însă Bădălău și Claudia nu au schimbat foarte multe vorbe în prezența familiei și bărbatul a plecat a doua zi.

Ultimele știri