Căutare Live

Cum arată Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, într-o ținută din latex. Ce a ales să poarte la un eveniment deosebit

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, s-a îmbrăcat în latex din cap în picioare la unul dintre cele mai importante evenimente ale mamei sale. Impresara și-a lansat parfumul care îi poartă numele.

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, s-a îmbrăcat în latex din cap în picioare la unul dintre cele mai importante evenimente ale mamei sale

Instagram

Sarah, fiica Anamariei Prodan, este de o frumusețe deosebită. Tânăra a moștenit cele mai multe trăsături de la mama sa, iar drept dovadă stau pozele din mediul online și aparițiile lor de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Se poate observa că impresara și fata ei seamănă ca două picături de apă.

În ultima perioadă, fiica cea mică a Anamariei Prodan și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în România, alături de mama sa. Aceasta a însoțit-o pe impresara la tribunal, dar a ajutat-o să organizeze și un eveniment foarte important.

Citește și: Ce bolizi de lux conduce Sarah, fiica Anamariei Prodan. Tânăra se plimbă la volanul unor mașini extrem de scumpe

Pe data de 12 mai 2022, Anamaria Prodan și-a lansat prima gamă de parfumuri care îi poartă numele. La petrecerea elegantă au patricipat și doi dintre copii săi, Sarah și Laurențiu Jr., care au fost foarte fericiți pentru reușita mamei lor.

Cât de bine a arătat Sarah la evenimentul mamei sale, Anamaria Prodan

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a întors toate privirile invitaților la evenimentul mamei sale. Aceasta s-a îmbrăcat în latex din cap până în picioare, iar ținuta i-a scos în evidență atuurile fizice.

La cei 22 de ani, tânăra este foarte atentă la aspectul său fizic, lucru evident la fiecare apariție a sa. Ținuta l-a care a apelat îi scoate în evidență superbele trăsături ale feței, talia de invidiat și formele perfecte.

Tânăra și-a asortat outfit-ul elegant cu o pereche de sandale, un machiaj discret, o coafură rebelă și mai multe bijuterii. Aceasta a publicat mai multe imagini de la evenimentul mamei sale în care apare alături de mai multe persoane cunoscute în lumea mondenă, printre care se numără și Andreea Tonciu.

Și Anamaria Prodan a făcut furori cu frumusețea sa în cadrul evenimentului deosebit. Impresara a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, care i-a acoperit trupul până la gât. În plus, crăpătura de pe picior a ținutei i-a scos la iveală sandalele cu tocul înalt.

Citește și: Anamaria Prodan, fotografiată alături de un bărbat misterios. Cine e bărbatul pe care îl îmbrățișează impresara

Impresara a avut parte de o petrecere senzațională. Anamaria Prodan a postat o serie de poze și videoclipuri de la evenimentul luxos prin intermediul căruia și-a lansat propria gamă de parfumuri în memoria mamei sale, Ionela Prodan.

Anamaria Prodan a avut aproape de ea persoanele dragi, motiv pentru care a stat cu zâmbetul pe buze toată seara. Aceasta s-a simțit foarte bine în compania invitaților săi, iar pozele spun asta de la sine.

Citește și: Cum scapă Anamaria Prodan de tatuajele cu Laurentiu Reghecampf și ce zice despre divorț.“Sper să-l convingă ea așa cum știe”

”Ești cea mai tare!”, „Felicitări!”, „Felicitări! Tu ai fost întotdeauna un diamant”, „Nu se mai naște a doua Anamaria Prodan! Top” sau „Ești cea mai bună”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și cuvinte de laudă.

Ce probleme de sănătate are fiica Cristinei Cioran. „Ți se rupe sufletul în bucăți”. Ce a anunțat despre micuța născută ... Ce a declarat Tania Budi despre bărbații care au înșelat-o și de la ce aliment nu se poate abține niciodată...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x