Cum arată soțul și fetița Alexandrei Tudor, prezentatoarea Știrilor Sportive. Imagine rară cu cei trei

Alexandra Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi din țară.

Alexandra Tudor și Dan Marinas sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din România

Antena 1

Carismatică, mereu plină de energie și cu zâmbetul pe buze, Alexandra aduce zilnic cele mai importante știri din sport în casele românilor.

Vedeta a publicat recent pe contul de Instagram o imagine rară, în care apare alături de partenerul său de cuplu și fetița, o minune zglobie pe nume Sonia.Chiar dacă are o carieră de câțiva ani în domeniul știrilor sportive, Alexandra a făcut o pauză de 5 ani. Recent, aceasta a intrat în echipa Antena Sport și este una dintre cele ma plăcute și mai frumoase prezențe de pe micul ecran.

Într-un interviu pentru Libertatea.ro, Alexandra a mărturisit că întoarcerea la pupitrul știrilor, chiar și după o pauză de 5 ani, a fost ceva firesc și că sportul este domeniul unde se simte cu adevărat împlinită.

Tot pentru publicația menționată mai sus, Alexandra Tudor a dezvăluit că atunci când nu se află în redacție, mai ales în această perioadă, în care sunt închise multe spații de joacă, încearcă pe cât posibil să găsească tot felul de activități pentru micuța sa și să îi ocupe timpul într-un mod cât mai plăcut.

Alexandra Tudor este pasionată și de bucătărie și, de cele mai multe ori încearcă să o învețe pe Sonia să facă prăjituri, se uită împreună la desene sau fac alte activități care să le consume energia.

Citește și: Camelia Bălțoi și Alexandra Tudor, dezvăluiri despre rubrica de sport a Observatorului Antenei 1! Ce sporturi au făcut prezentatoarele - VIDEO

Alexandra Tudor, între sport și familie

Alexandra Tudor și Dan Marinas sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Cei doi au anuțat printr-o postare pe Facebook că vor deveni părinți, iar acum, se bucură zilnic de fetița lor în vârstă de 3 ani, Sonia.

Tot pentru Libertatea.ro, Alexandra Tudor a dezvăluit că în perioada pandemiei și-a dat seama că ea și soțul ei nu se pot plictisi niciodată oricât de mult timp ar petrece împreună și că stabilitatea din familie este lucrul care îi ajută enorm să depășească toate obstacolele.

Alexandra Tudor, prezentatoarea AntenaSport, și-a dorit ca faptele bune să fie un sport national și s-au alăturat în acest an proiectului Ajut eu!, care a revenit pe 29 noiembrie, la Antena 1.

"Cred că ajutorul pe care l-am prețuit cel mai mult în viață a venit de la oamenii de la care nici nu speram! Așa că în vremurile acestea tulburi și destul de grele pentru toți, e important să fim alături de semenii noști care au nevoie cel mai mult de ajutor! Vă invit să spunem împreună: <Ajutăm noi!>", îndeamnă Alexandra Tudor.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri