Dan Bittman a confirmat desparțirea de Liliana Ștefan. Cine e femeia cu care s-a iubit timp de 25 de ani

Cunoscutul cântăreț Dan Bittman, membru al formației Holograf, s-a despărțit de curând de Liliana Ștefan, cea cu care și-a împărțit ultimii 25 de ani din viață.

Dan Bittman a confirmat desparțirea de Liliana Ștefan. Cine e femeia cu care s-a iubit timp de 25 de ani

facebook

Deși cei doi nu mai locuiesc împreună de un an, Dan Bittman a confirmat abia de curând despărțirea de soția sa. El și Liliana s-ar fi despărțit în urmă cu 4 ani. Cei doi au împreună trei copii, dar au ajuns niciodată în fața altarului.

Declarațiile lui Dan Bittman

Posted by Dan Bittman Official on Thursday, 28 April 2016

Dan Bittman a declarat că el și Liliana nu s-au bazat niciodată pe un document oficial pentru a putea construi ceva frumos. Iubirea lor a fost de-ajuns pentru a-și întemeia o familie fericită. Artistul a răspuns la mai multe întrebări legate de viața lui amoroasă într-un interviu cu Denise Rifai.

“De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună”, a declarat cântărețul.

Dan Bittman, în vârstă de 58 de ani, a recunoscut că pentru el Liliana a fost femeia puternică de care a avut nevoie, în special pentru că el se considera un bărbat „cam slab”. Cântărețul a mărturisit că s-a mutat singur și că băieții săi, care au rămas cu mama lor, îl vizitează des.

De asemenea, artistul se consideră vinovat pentru despărțirea de Liliana, după 25 de ani de relație. Ei s-au despărțit pe cale amiabilă, iar Dan a recunoscut că a iubit-o foarte mult.

“A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a completat Dan Bittman, potrivit viva.ro.

Ce a spus Liliana Ștefan

Posted by Liliana Stefan on Friday, 9 January 2015

La rândul ei, Liliana a făcut și ea un anunț pe pagina sa de Facebook:

“Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea. Cei care ma cunosc personal indeaproape m-au sprijinit si incurajat, asa ca iata jurnalul de bord: 1.din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie si 2. am reusit sa-mi obtin diplomele necesare ca terapeut in terapii complementare”, anunța Liliana Ștefan.

La vârsta de 50 de ani, Liliana a simțit că are nevoie de o schimbare și în toamna anului 2020 a devenit din nou studentă. Ea a povestit fanilor ei într-o postare pe Facebook că este anul I la Psihologie. Ea s-a bucurat de timpul din pandemie pentru a se focusa pe viața ei profesională.

Ultimele știri