Căutare Live

De ce a stârnit Meghan Markle reacții virulente pe internet! Toți au criticat-o după ce au văzut acest videoclip: ”Nu înțeleg...”

A făcut furori la un eveniment la care a apărut îmbrăcată într-o rochie galbenă, iar acum Meghan Markle a stârnit din nou discuții pe Twitter. 

A făcut furori la un eveniment la care a apărut îmbrăcată într-o rochie galbenă, iar acum Meghan Markle a stârnit din nou discuții pe Twitter.

Mai exact, mai mulți internauți sunt de părere că fosta actriță americană are accent britanic într-un clip în care vorbește cu fanii, la un eveniment care a avut loc luna trecută.

Ducesa de Sussex a participat, la jumătatea lunii iunie, la primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta, unde nu a fost însoțită de soțul ei, Prințul Harry. Un videoclip de atunci a devenit recent viral, iar Internetul crede că Meghan Markle are accent britanic.

O mulțime de reacții care au venit ulterior la videoclipul postat sugerează că Meghan Markle ar avea accent britanic. Deși criticile nu au părut să apară, o mulțime de utilizatori au început să îi ia apărarea fostei actrițe.

„Nu înțeleg de ce este așa mare lucru dacă Meghan Markle dezvoltă un accent britanic.”, ”Este căsătorită cu un britanic.”, ”Este actriță și probabil a luat lecții de accente.”, ”Este o formă de empatie care se petrece în subconștient”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Mulți utilizatori cred că accentul în dezvoltare al Ducesei de Sussex este de-a dreptul simpatic. Majoritatea l-au observat în momentul în care aceasta îi spune „Thank you” („Mulțumesc”) unui fan, cu o inflexiune diferită în voce decât dacă ar fi spus-o precum americanii.


Vești proaste despre Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul actorul după moartea Stelei Popescu... Alina Vidican, decizie radicală după ce Cristi Borcea a plecat în vacanță cu Valentina Pelinel! Ce a făcut blonda...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x