Dragoste cu năbădăi! Decizia incredibilă a artistei Roxen, după ce a fost bătută crunt de iubit! Situația ia o cu totul altă turnură! |VIDEO

Decizie incredibilă luată de reprezentata României la Eurovision, după ce a fost ruptă în bătaie de iubit. Judecătorii au emis ordin de restricție, dar situația a luat o altă întorsătura. Acum, nici Poliția nu o poate ajuta.

Decizie incredibilă luată de Roxen, după ce a fost bătută de iubit

cancan

Artista Roxen, reprezentanta Româniai la Eurovision a fost bătucă crunt de iubitul ei. În urma nefericitului incident, judecătorii au emis un ordin de restricție pentru tânârul violent, care nu mai are voie să se apropie de fosta iubită.

Filmul agresiunii cântăreței Roxen! Iubitul tinerei neagă acuzațiile și spune că artista a pus la cale un plan de răzbunare! |VIDEO

Cu toate acestea, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură, și asta, pentru ca artista a anunțat ca vrea să se împace cu iubitul bătăuș și își dorește ridicarea ordinului de protecție.

Polițiștii, însă, au anunțat-o că restricția nu poate fia anulată în niciun fel, iar în cazul în care acesta se va apropia de ea, se va considera că a încălcat o hotărâre judecătorească, și va fi tras la răspundere din punct de vedere penal, iar pedeapsa este între o lună și un an de închisoare.

Artistă celebră în România, bătută cu cruzime de iubitul ei! Detalii halucinante! |Video

Tot acest scandal ar fi plecat de la mai multe crize de gelozie ale barbatului. Artista a declarat că a fost bătută în nenumărate rânduri de fostul iubit.

Cum a pornit scandalul

Ultimul incident ar fi avut loc pe data de opt iunie. Conform unui document din ancheta, Roxen și iubitul ei au mers la rtistă acasă. Bărbatul s-a culcat, timp în care reprezentatnta Eurovision a stat treaza și și-a petrecut timpul pe laptop și telefon.

Selly, schimbare radicală de atitudine! A înlocuit mașina de lux, cu Dacia! Declarațiile năucitoare ale vloggerului! " M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!"

În jurul orei 4:30, iubitul artistei s-a trezit și a început sa o ia la rost pe aceasta, întrebând-o cu cine vorbește ptin mesaje. Acesta a fost momentul când barbatul a devenit agresiv, conform Antena Stars.

Iubitul a tras-o de păr pe cântăreața și a lovit-o cu palmele și pumnii și chiar cu o coadă de mătură.

Oana Zăvoranu, prima declarație la tv, după ce poza ei a apărut pe un site de escorte! Vedeta vrea să ceară daune colosale! "E o măgărie și trebuie să fie puși cu botul pe labe!" |Video

Potrivit aceluiași document, există doi martori care au auzit țipetele puternice ale u unei femei care striga dupa ajutor, dar si vocea unui barbat nervos, mai mult martorii au auzit si zgomot de obiecte sparte. Unul dintre aceștia a fost cel care a alertat autoritățile.

Urmăriți mai multe detalii, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Ultimele știri