Dedicatii de la Directia 5 pentru blondele lui Morar

Invitati in platoul emisiunii "Rai da' Buni" de la Antena 2, baietii de la Directia 5 le-au dedicat trei dintre melodiile trupei asistentelor lui Morar.

La indemnul prezentatorului Mihai Morar, Marian Ionescu de la Directia 5 le-a spus celor trei blonde asistente ce melodie a trupei i se potriveste fiecareia dintre ele.Prima la dedicatii a fost Marina Dina, pentru care Marian a ales fara ezitari melodia "Cred ca esti extrem de delicata". Cezarei Darie i se potriveste cantecul "O seara fermecata", a fost de parere Marian Ionescu. "Are o figura spiritualizata, care pare ca ascunde destul de multe", a fost explicatia artistului.

Originara din Republica Moldova, Rodica Miron a primit ca dedicatie melodia "Hai Hui", in care este vorba de o plimbare pe jos prin oras, "nu cu motorul", a precizat in final Mihai Morar.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri