Delia, prinsă în plasă într-un costum de baie provocator. Cum s-a fotografiat diva în vacanță

Frumoasa jurată iUmor și-a uimit fanii de pe Instagram cu fotografiile din vacanțele exotice pe care le postează.

Frumoasa jurată iUmor și-a uimit fanii de pe Instagram cu fotografiile din vacanțele exotice pe care le postează.

Instagram

Jurata X Factor este plecată în vacanță într-o stațiune exotică din Maldive, numită Gili Lankanfushi și, fiind extrem de încântată de toate frumusețile pe care le vede, Delia nu s-a putut abține să nu le fotografieze și să le împărtășească cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Delia, prinsă în plasă

De această dată, Delia s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară, într-un costum de baie sexy. Diva blondă a purtat un costum de baie cu mânecă de lungă, extrem de colorat și s-a fotografiat în timp ce sărea într-o trambulină cu plasă.

Fotografia artistică, făcută chiar de sub plasă, îi surprinde picioarele lungi și subțiri și părul în două culori în aer în timp ce sare.

Citește și: Delia, poză îndrăzneață în piscină, însă un detaliu i-a nemulțumit pe fani. Ce le-a răspuns artista

Stilul îndrăzneț și nonconformist al Deliei

Delia, o fire excentrică, și-a obișnuit deja fanii cu ținute surprinzătoare și look-uri nemaivăzute. În prezent, Delia a optat pentru o schimbare de look ingenioasă, cu părul vopsit în două culori, o nuanță de blond și una de șaten deschis.

Cu look-uri îndrăznețe și mereu pusă pe schimbări, Delia impresionează prin fizicul său fără cusur și ideile excentrice atunci când vine vorba de alegerea vestimentației.

Citește și: Delia, în pantaloni scurți și dressuri de plasă, face furori pe Instagram. Cum s-a filmat diva

Cu toate acestea, principalul său atuu este muzica, iar la acest capitol nu pare să aibă concurență, fiind extrem de bună în ceea ce face și primind mereu aprecierile publicului larg.

Ea se remarcă mereu prin stilul ei deosebit, coafurile inedite, machiajul excentric și hainele surprinzătoare pe care le combină în cele mai ciudate feluri, pentru unii. Cu un apetit de neimaginat pentru tot ce înseamnă fashion, artista e pasionată de modă, abordând mereu stiluri diferite și, surprinzător, toate îi vin de minune.

Ca o mică Lady Gaga de România, Delia alege de la ținute sexy la unele foarte confortabile, de la tocuri excentrice la sneakerși comozi.

Cum a devenit Delia faimoasă

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei.

Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes.

Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - Delia - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Ultimele știri