Căutare Live

Detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş! Ce au văzut martorii! Declaraţii dure: "Are capul zdrobit. Nu-i vor scoate capacul sicriului"

Ies la iveală detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş. Ce au văzut martorii şi ce s-a întâmplat cu cei care erau în maşină cu soţul Ilenei Ciuculete? Un martor vorbește despre faptul că trupul lui Galeș ar fi fost strivit în urma impactului, iar în țară va fi adus într-un sicriu frigoridic. Din pricina faptului că este desfigurat, familia nu va putea vedea trupul neînsuflețit.

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier

Unul dintre prietenii acestuia a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care Cornel Galeș a murit, dar și cum a fost găsit.

”A făcut un sens giratoriu și acolo la intrarea în autostradă s-a lovit de balustrada in stânga, apoi mașina a fost proiectată în dreaptă. A ieșit prin trapă”, a povestit acesta pentru Antena Stars.

"Nu purta centură de siguranță și a murit pe loc. Piciorul era secționat. Avea capul zdorbit. Nu-l mai recunoșteai”, a mai spus bărbatul, potrivit sursei citate.

Citește și: Ipoteza sinuciderii se confirmă? Cornel Galeș a fost activ pe Whatsapp la două minute după accident. Dovada din telefonul bărbatului

Cornel Galeș va fi înmormântat în țară, lângă Ileana Ciuculete

Trupul neînsufleţit al regretatului Cornel Galeş va fi repatriat marţi, 10 decembrie. Înmormântarea va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti. Cornel Galeş va fi îngropat lângă Ileana Ciuculete.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Ultimele știri