Antena Căutare

Ipoteza sinuciderii se confirmă? Cornel Galeș a fost activ pe Whatsapp la două minute după accident. Dovada din telefonul bărbatului

După ce s-a spus că există un bilet de adio lăsat de Cornel Galeș, o nouă dovadă susține ipoteza sinuciderii. Bărbatul ar fi folosit telefonul cu doar două minute înainte de accidentul rutier în care și-a pierdut viața. Mobilul lui Galeș a fost preluat de autorități pentru anchetă.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie, într-un accident rutier

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie, în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, iar cu câteva minute înainte el a folosit aplicația Whatsapp, pe care a scris un sms. Un bun prieten al său a confirmat ora la care s-a produs accidentul din Spania, însă refuză să ia în calcul ipoteza sinuciderii.

Citește și: Cutremurător! Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO și a plecat de acasă, direct, spre moarte! Doina Belu a spus tot

Cornel Galeș ar fi lăsat un bilet de adio

"Păi cum să îşi lase bilet de adio, când el a fost să mănânce la un restaurant. El nu s-a dus să se omoare", a precizat acesta.

Potrivit spynews.ro, prietenul lui Galeș ar fi spus că există posibilitatea ca fostul soţ al Ilenei CIuculete să fi murit în timp ce scria sau citea un mesaj.

Privind activitatea de pe Whatsapp, a specificat că există diferenţa de ore şi că decesul a fost pe loc. Telefonul se află în prezent la Tribunal pentru anchetă.

Cornel Galeș va fi înmormântat în țară, lângă Ileana Ciuculete

Trupul neînsufleţit al regretatului Cornel Galeş va fi repatriat marţi, 10 decembrie. Înmormântarea va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti. Cornel Galeş va fi îngropat lângă Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș avea o fiică pe care a abandonat-o la patru ani. Ea este Claudia, singurul lui copil, de care n-a vrut să ș... Fiica vitregă a lui Cornel Galeș a transmis un mesaj uimitor. Nimeni n-a știut ce s-a petrecut în familia lor...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x