Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dezbracată de inhibiții pe rețelele de socializare. Tokyo din Casa de Papel, imagini provocatoare, doar în lenjerie intimă

Tokyo din Casa de Papel a pus pe jar comunitate de prieteni de pe Instagram cu una dintre imaginiile ei incendiare. Bruneta s-a lăsat fotografiată în cea mai sexy ipostază de până acum.

Tokyo din Casa de Papel, imagini provocatoare, doar în lenjerie intimă

profimedia

Tokyo din Casa de Papel, imagini provocatoare, doar în lenjerie intimă

Tokyo este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite personaje din serialul Casa de Papel. Aceasta a cucerit fanii serialului încă din primele episoare, însă nu se oprește aici.

Recent, Úrsula Corberó și-a surprins cei 20.7 milioane de urmăritori cu o fotografie foarte provocatoare. Actrița apare doar în lenjerie intimă și lasă la vedere mai multe părți senzuale ale corpului.

Tokyo are un corp de-a dreptul superb și nu ascunde acest lucru de ochii curioșilor.

În fotografie, frumoasa brunetă își scoate în evidență formele senzuale ale corpului și bustul generos cu care se mândrește.

Actrița postează des în mediul online fotografii cu ea în cele mai atrăgătoare ipostaze, însă se pare că fanii sunt cu adevărat încântați de pozele ei.

Au apărut și reacțiile fanilor. Aceștia au rămas plăcut surprinși de ceea ce văd și au ținut neapărat să-i mărturisească actriței că arată minunat și are un corp senzațional.

Recomandari