Dezvăluire bombă despre Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă cu el, de fapt, în Italia

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, s-ar afla într-o situație incertă. O sursă din spitalul în care ar fi fost transferat tânărul a făcut o dezvăluire surprinzătoare.  

Mario Iorgulescu

Pus sub acuzare de procurori în cazul accidentului în care a murit Dani Vicol, Mario Iorgulescu s-ar afla, teoretic, în Italia, unde urmează un program de recuperare medicală.

Mario Iorgulescu a fost transportat în urmă cu ceva timp în Italia şi internat la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate din Europa.

„A făcut progrese considerabile. Se mişcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar şi de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se şi hrănească pe cale normală şi se speră ca situaţia lui să evolueze pe zi ce trece”, dezvăluiau apropiaţii lui Mario Iorgulescu cu câteva săptămâni în urmă.

Însă, lucrurile par să stea chiar mai bine decât atât, iar progresele pe care le-a făcut Mario Iorgulescu în ceea pe priveşte recuperarea medicală sunt de-a dreptul uimitoare, el fiind externat în mare secret, conform wowbiz.ro.

Potrivit sursei citate, Mario Iorgulescu nu mai este internat nici in secțiile specializate, nici in saloanele VIP puse la dispozitia pacienților mai... deosebiți.

„El nu se află în acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, în hotelul care se află în incintă spitalului și, de aceea, nu apare la noi. N-aș putea să va spun dacă a fost vreodată internat aici. E posibil, deși, că o simplă părere personală, eu cred că în presa din România s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital", a declarat o sursă din spital pentru wowbiz.ro.

Ultimele știri