Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Dorian Popa a spus câți bani câștigă de pe urma celor două milioane de abonaţi pe Youtube. Ce sumă uriașă îi intră în buzunar

Dorian este unul dintre cele mai îndrăgite staruri din mediul online, care a reușit prin carisma sa să strângă o comunitate imensă de oameni interesați de activitățile sale. De curând, Dorian Popa a spus public câți bani câștigă din contul de YouTube cu două milioane de abonaţi.

Dorian Popa a spus câți bani câștigă de pe urma celor două milioane de abonaţi de pe Youtube

Instagram

Dorian Popa are o carieră de succes începută în televiziune și ulterior continuată pe mediile sociale, care l-au adus mult mai aproape de admiratorii săi. Cântărețul a devenit o adevărată vedetă atât pe Instagram, unde adună o comunitate de 2,2 milioane de urmăritori, cât și pe Youtube, unde este urmărit de aproximativ două milioane de oameni.

Multă lume se întreabă câți bani face și cât de bine îi merge artistului cu videoclipurile și farsele sale. Răspunsul este unul simplu! Cântărețul are parte de un succes extraordinar pe partea financiară și se poate lăuda cu sume imense lună de lună.

Cât câștigă Dorian Popa de pe urma celor două milioane de abonaţi de pe Youtube?

Invitat într-o emisune TV, Dorian Popa a răspuns tuturor curiozităților legate de banii care îi vin acestuia din Youtube. La finalul lunii artistul numără aproximativ 100.000 de euro de pe urma vizualizărilor, a videoclipurilor cu un conținut interesant și a publicității pe canalul de Youtube.

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, la Aleph News.

Dorian Popa își va schimba prenumele. Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume cu "Hâtz"

Dorian Popa a acceptat cea mai nebună provocare: îşi va schimba prenumele din buletin cu. Hâtz - replica arhicunoscută de fanii săi. Dorian a început deja demersurile, însă abia peste trei luni totul va deveni oficial. Şi mai pune la cale ceva.

Mai mult decât un refren, o semnătură şi chiar mai mult decât un fenomen. "Hâtz" va fi chiar prenumele lui Dorian Popa. Un fan a venit cu ideea.

Citește și: Dorian Popa și-a speriat fanii la primele ore ale dimineții. Artistul s-a pozat pe patul de spital, cu nasul bandajat

"Oricât de ciudat şi de nebunesc ar părea, să ştii că ce fac eu nu este o invenţie, este o chestie pe care legea o permite", spune Dorian Popa, pentru Observator.

Potrivit unei cereri publicate în Monitorul Oficial, Dorian Popa vrea să renunțe la al doilea prenume.

Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume pentru un pseudonim

"M-am trezit cu acest comentariu extrem de nebunatic, în care îmi scria un puşti: "Domne, da' de ce nu faci buletin challenge?". Îmi explică mai departe că i s-ar părea super cool, atât timp cât fenomenul hâtz mi-a schimbat atât de mult viață, să-mi schimb numele din Dorian Laurențiu Popa în Dorian Laurențiu Hâtz Popa. Oricum, nimeni nu mi se adresează Laurențiu. Oamenii nici nu știau că mă cheamă", spune Dorian.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a atras toate privirile când a apărut la piscină! Ce au observat toți

Şi Dorian, în stilul caracteristic, a acceptat-o fără să clipească. Artistul va renunţa totodată la al doilea prenume: Laurenţiu. Vedetă a cerut oficial că numele să-i fie schimbat în Popa Dorian-Hâtz.

"Eu mă înscriu la speța în care pseudonimul este folosit în cadrul carierei și poți aduce dovezi că lumea știe de acest pseudonim", justifică Dorian.

Care e povestea cuvântului care a devenit un veritabil brand?

"Interjectia Haţ, nu Hâţ, este una extrem de veche folosită. Îmi amintesc eu cu drag de părinţii noştri atunci când se uitau la fotbal şi spuneau: "Haţ, i-a luat mingea! Haţ, i-a furat pasa". Şi tot aşa. Probabil era întipărit în subconştientul meu", spune vedeta.

În exclusivitate pentru Observator, Dorian a dezvăluit şi cu ce altă grozăvie va lăsa mască publicul.

"Toata ideea mi-a venit de la subscriberii mei la fel de nebunatici ca mine, si de creativi, si de inventivi.

Implică o transformare fizica a mea destul de serioasă, la modul că este posibil să fie nevoie şi de medici. Vă mai pot spune că urmează şi un tatuaj, care este la pachet cu schimbarea de nume", spune vedeta.

Citește și: Alina Eremia a fost iubita lui Dorian Popa? Adevărul despre relația lor

Dorian Popa va avea un extra coținut reality în noul sezon de Te cunosc de undeva!

Pentru că publicul Te cunosc de undeva! este foarte doritor să afle ce se întâmplă în culise, noul sezon va avea și mai mult reality. Atât de mult încât Dorian Popa (un alt concurent de succes din anii trecuți) se alătură echipei și realizează, în fiecare săptămână, un extra conținut de reality.

Au început filmările pentru cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului.

Recomandari