Căutare Live

Ducesa de Cambridge a încercat să îi controleze gesturile Prințului Louis, dar fără succes. Ce s-a întâmplat în văzul tuturor

După ce la Jubileul de Platină al Reginei a fost vedeta principală datorită grimaselor sale, Prințul Louis a pus-o în dificultate pe mama sa, Kate Middleton.

După ce la parada pentru Jubileul de Platină al Reginei a fost vedeta principală datorită grimaselor sale, Prințul Louis a pus-o în dificultate pe mama sa, Kate Middleton.

Profimedia

Prințul Louis, micuțul în vârstă de 4 ani, a fost din nou atracția unui eveniment la care a participat alături de întreaga familie regală a Marii Britanii. Micuțul, fiul Ducilor de Cambridge, a participat alături de părinții săi, frații săi și bunicul lui la Concursul Jubileului de Platină.

Prințul Louis a atras atenția tuturor la Concursul Jubileului de Platină

La eveniment, în timp ce restul copiilor din familia regală stăteau cuminți în tribune, Prințul Louis era singurul care nu avea deloc stare. Micuțul s-a strâmbat de câteva ori la mama lui, s-a ridicat în picioare pe scaun și la un moment dat a lovit-o peste gură pe Kate Middleton în încercarea de a-I acoperi gura.

Citește și: Toți vorbesc de mutrițele Prințului Louis, dar nici George nu s-a lăsat mai prejos la Jubileul Reginei.În ce ipostaze a fost pozat

Chiar dacă nu a fost ușor să îl stăpânească pe micuțul ei obraznic, Kate Middleton și-a păstrat calmul și zâmbetul pe buze, încercând să îi șoptească lui Louis să stea cuminte. Se pare că micuțul era pus pe șotii pentru că a scos limba de mai multe ori la cei care îl priveau și chiar a tras-o de păr pe o fetiță care se afla pe un rând în spatele lui, atunci când aceasta s-a aplecat spre el.

Cum a reacționat Kate Middleton când a văzut că micuțul nu se potolește

Nu este prima dată când el afișează un comportament neadecvat pentru un print. Și atunci când se afla la balcon alături de Regina Elisabeta a II-a, în timpul paradei pentru Jubileul de Platină, micuțul nu a putut să își astâmpere emoțiile și energia și a făcut tot felul de grimase.

Citește și: Mezinul familiei regale a împlinit patru ani. Prințul Louis îi calcă pe urme tatălui său, Prințul William

La acest eveniment care a avut loc duminică, Kate Middleton a decis la un moment dat să îl lase pe Prințul Louis în grija tatălui său, Prințul William, lucru ce a implicat ca cei mici să facă schimb de locuri. Micuțul nu părea să se cumințească și s-a întors la mama sa, luând-o în brațe și oferindu-I sărutări pe obraz, lucru ce a amuzat-o pe mama lui.

Prințul Louis la Jubileul de Platină, o adevărată vedetă

Pe 3 iunie, a fost zi de sărbătoare la Palatul Buckingham, unde Familia Regală Britanică a sărbătorit jubileul de platină al Reginei Elisabeta. Cumva, micuțul Louis a reușit să capteze toată atenția prin gesturi care au stârnit amuzamentul. Fotografiile delicioase fac înconjurul lumii.

În timpul paradei militare de joi, Prințul Louis s-a sprijinit cu coatele de balustradă părând plictisit, şi-a acoperit urechile din cauza zgomotului atunci când a avut loc survolul avioanelor.

Ba mai mult, micuțul a fost surprins cu gura larg deschisă făcând-o pe străbunică să zâmbească, apoi a devenit foarte serios, i-a salutat pe aviatori, fapt care i-a încântat pe fotografii prezenți.

Ce planuri are în viața amoroasă Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu... "Competiție financiară" între Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. Cine face mai mulți bani...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x