Căutare Live

Ea e cel mai sexy manager din fotbal

Daca pana acum, cand spuneai conducator de club te gandeai la Mihai Stoica, Dinu Gheorghe, Marius Stan, Iuliu Muresan sau new entry-ul Dragos Savulescu, e timpul sa inveti un nou nume: Carolyn Still.

Mansfield Town, o echipa din National Conference, a devenit faimoasa odata cu prezentarea noului ei manager, Carolyn Still.

Inca de la primele aparitii, noul CEO a facut senzatie intr-o lume dominata de barbati. Absolventa de Stiinte Politice, Carolyn are un avantaj ce ii va cuceri pe fani: ochii albastrii si parul blond reprezinta exact culorile clubului. Daca mai adaugi si buzele senzuale, cu siguranta ca suporterii vor avea un motiv in plus sa vina la stadion.

Atacantii lui Mansfield ar trebui, totusi, sa nu se uite prea des la oficiala, pentru ca ar putea incurca sensurile substantivului „finalizare".

foto: dailymail.co.uk

FOTO! Kirstei Alley, manechin la 60 de ani... EXCLUSIV! Oana Zavoranu a dansat LASCIV la Un Show Pacatos!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri