Fetița cu zâmbet larg din imagine e acum una dintre cele mai populare vedete. Cine e micuța din fața bradului împodobit

O știm toți din filmul "The blind side", în care a interpretat rolul fiicei sexy, dar și din "Beverly Hills: 90210", unde a fost invitată specială. Dacă încă nu ți-ai dat seama, copilașul din imagine este Lily Collins, una dintre actrițele britanice care a luat cu asalt Hollywood-ul.

Fetița cu zâmbet larg din imagine e acum una dintre cele mai populare vedete. Cine e micuța din fața bradului împodobit

Instagram/Lily Collins

Lily Collins, în vârstă de 31 de ani, este fiica muzicianului englez Phil Collins și a actriței americane Jill Tavelman. Aceasta s-a născut în Surrey, Canada și a copilărit în Los Angeles.

Îndrăgita actriță a fost pasionată de presă și a studiat jurnalismul la Universitatea din California, iar ulterior a scris pentru diverse reviste. În 2007 a fost numită „Modelul Internațional al Anului”, de edița spaniolă a revistei „Glamour”, după ce a fost selectată de Chanel să-i poarte o rochie la un eveniment.

În prezent, frumoasa actriță se bucură de un succes răsunător datorită serialului în care are rolul principal „Emily in Paris”.

Prin ce a trecut Lily Collins în copilărie

Citește și: Ghicește vedeta din imagine! Este unul dintre cei mai celebri actori ai lumii și s-a iubit cu două femei superbe

Lily nu avut o viață prea ușoară în ciuda succesului răsunător de care a avut parte. În cartea autobiografică „Unfiltered: no shame, no regrets, just me”, Lily Collins a mărturisit perioadele complicate prin care a trecut de-a lungul timpului. Actrița a dezvăluit că are momente în care se confruntă cu stresul și anxietatea, ca urmare a copilăriei tumultoase pe care a avut-o.

Divorțul părinților săi, pe vremea când ea avea numai 5 ani a afectat-o extrem de mult. De asemenea, Lily a fost răscolită și de cel de-al treilea divorț al tatălui său, de Orianne Cevey.

„Nu am putut face față durerii și confuziei din jurul divorțului tatălui meu și îmi era dificil să îmi echilibrez adolescența. Viața mea a scăpat de sub control. Eram îngrozită că mi-am ruinat șansele de a avea vreodată copii”, a declarat actrița.

Citește și: Ghicește vedeta din imagine! Este una dintre cele mai mari artiste ale României, care impresioneză la orice apariție

Lily Collins a mărturisit că întreaga adolescență a tânjit după atenția și aprecierea tatălui său, însă nu a avut parte de ceea ce și-a dorit.

Continuarea poveștii >>> AICI

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri