Căutare Live

Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la Neatza, dezvăluie secretul care a ajutat-o să slăbească după naștere

Flavia Mihăşan a dezvăluit secretul prin care a reușit să slăbească atât de rapid după naștere. Fosta asistentă ne-a luat cu ea la orele de pilates și ne-a arătat câteva exerciții.

Flavia Mihășan are o siluetă trasă prin inel și chiar dacă a devenit mamă de curând a reușit să revină la greutatea de odinioară. Blondina ne-a dezvăluit secretul prin care se menține.

"Spun despre mine că sunt o persoană căreia ăi place foarte mult să facă sport, o persoană foarte activă, care face foarte multă mișcare și chiar cred cu tărie că efortul fizic și mișcarea te mențin sănătos atât fizic cât și emoțional. Pilates este o formă de mișcare și de good vibe" spune Flavia.

Exercițiile Pilates sunt astăzi practicate de milioane de oameni din întreaga lume, având beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte.

Vă era dor de sexy- mămica Flavia? Fosta asistentă, din nou pe ecrane: "Medicii mi-au spus că pot rămâne însărcinată din nou"

Există sute de variante de exerciții adaptate pentru nevoile fiecăruia, de la recuperarea după o accidentare (exercițiile simple care cresc flexibilitatea), la exerciții speciale pentru gravide și antrenamentele tipice pentru persoanele care au un stil de viață activ.

Vedeta are un copil cu actorul şi fotomodelul Marius Moldovan, mai puţin cunoscut publicului larg. Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, potrivit unor surse din apropierea lor.

Dani Oțil, interviu cu fetele sexy de la Happy Dance, sub privirile iubitei sale: "Nu ați venit în ziua potrivită&q... Anunțuri amuzante din scara blocului. De când se stă acasă se lucrează intens pereții: "Cumpăr toate bormașinile și...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x