Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la Neatza, dezvăluie secretul care a ajutat-o să slăbească după naștere

Flavia Mihăşan a dezvăluit secretul prin care a reușit să slăbească atât de rapid după naștere. Fosta asistentă ne-a luat cu ea la orele de pilates și ne-a arătat câteva exerciții.

Flavia Mihășan are o siluetă trasă prin inel și chiar dacă a devenit mamă de curând a reușit să revină la greutatea de odinioară. Blondina ne-a dezvăluit secretul prin care se menține.

"Spun despre mine că sunt o persoană căreia ăi place foarte mult să facă sport, o persoană foarte activă, care face foarte multă mișcare și chiar cred cu tărie că efortul fizic și mișcarea te mențin sănătos atât fizic cât și emoțional. Pilates este o formă de mișcare și de good vibe" spune Flavia.

Exercițiile Pilates sunt astăzi practicate de milioane de oameni din întreaga lume, având beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte.

Vă era dor de sexy- mămica Flavia? Fosta asistentă, din nou pe ecrane: "Medicii mi-au spus că pot rămâne însărcinată din nou"

Există sute de variante de exerciții adaptate pentru nevoile fiecăruia, de la recuperarea după o accidentare (exercițiile simple care cresc flexibilitatea), la exerciții speciale pentru gravide și antrenamentele tipice pentru persoanele care au un stil de viață activ.

Vedeta are un copil cu actorul şi fotomodelul Marius Moldovan, mai puţin cunoscut publicului larg. Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, potrivit unor surse din apropierea lor.