Florin Pastramă încearcă să o recucerească pe Brigitte. Gestul cu care vrea să-i câștige iertarea

După un an de la căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă au ales să meargă pe drumuri diferite. Motivele care au dus la ruptură au fost dezvăluite de către brunetă, care e dezamăgită de comportamentul schimbător al soțului său.

După un an de la căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă au ales să meargă pe drumuri diferite

Instagram

"Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”, a declarat bruneta la Antena Stars.

Mai mult de atât, Brigitte Pastramă mărturisea în urmă cu ceva timp că a îndurat umilințe din partea rudelor soțului său: ”Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”.

Cum încercă Florin Pastramă să o recâștige pe Brigitte

Dacă ce Brigitte a cerut despărţirea şi a anunţat că renunţă la tot, Florin Pastramă nu s-a dat bătut. S-a dus peste soția sa cu întăriri ca să o convingă să nu divorţeze.

Momentul a fost filmat și urcat de brunetă pe rețelele de socializare.

Citește și: Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Florin Pastramă. De ce s-a ajuns la despărțire

”Au venit la masă și nu cu mâna goală. Drăguțul meu cumnat mi-a adus tot felul de poze. Nu numai cu atât. De la Florin, un buchet, 101 trandafiri. Aici sunt poze cu prezentul, acolo erau cu trecutul. Și, pentru că toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și sper că o să ne lase și lumea în pace”, a spus Brigitte.

Cu toții par foarte fericiți, iar la un moment dat, Florin îi spune soției sale că o iubește.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri