Fotografia cu Anca Serea care i-a făcut pe fani să creadă că e însărcinată

Anca Serea este mămică a șase copii superbi, iar ultimele poze postate de vedetă pe contul său de Instagram i-a făcut să creadă ca al șaptelea copil este pe drum.

Anca Serea este mămică a șase copii superbi, iar ultimele poze postate de vedetă pe contul său de Instagram i-a făcut să creadă ca al șaptelea copil este pe drum.

instagram

Anca Sînă Serea este căsătorită cu Adi Sînă, solistul trupei Akcent. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de draoste, iar rodul iubirii lor s-a materializat în cei șase copii pe care îi au.

Cei doi soți se pot considera cei mai bogați oameni, având șase copii superbi. Atât Adi, cât și Anca arată de parcă anii nu au trecut peste ei, fiind la fel de tineri și în formă ca întotdeauna.

O viață de familie ca în filme

Deși a născut 6 copii, Anca Serea are o siluetă de invidiat. Frumoasa brunetă are doi copii cu fostul ei soț, Filip Poplingher, pe Sarah și David. Tatăl copiilor a decedat în 2010 din cauza unor probleme de sănătate.

Citește și: S-a spus că au probleme financiare. Ce a declarat Anca Serea despre zvonurile legate de banii familiei

Anca și-a refăcut viața după ce l-a întâlnit pe Adi Sîna, simțind că el este raza ei de speranță. Împreună cei doi au patru copii, pe Noah, Leah, Moise și Ava. Având mereu brațele pline și fiind nevoită să țină în frâu 6 copii energici, Anca este mereu alături de micuții ei care o fac atât de împlinită.

Deși familia lor e una numeroasă, Anca Serea a spus deseori că nu exclude ideea de a deveni din nou mama. Atunci când vine vorba de ordine și disciplină, Anca a mărturisit în trecut că Adi este cel care îi strunește pe copii, ea fiind mai blândă cu ei.

De dimineață până seara, frumoasa brunetă petrece timp cu copiii, fiind mereu implicată în activitățile lor, îngrijindu-se să nu ducă lipsă de nimic.

Anca Serea însărcinată din nou?

În urmă cu puțin timp, Anca a postat pe contul său de Instagram o serie de 3 fotografii cu doi dintre micuții ei, în timp ce se uitau la desene. În poze, Anca poartă o rochie înflorată, cu decolteu în V, care pare că îi vine destul de mulată pe burtică.

Citește și: Anca Serea, din nou la spital. Va face testul pentru Covid-19: "Așa vom ști dacă trebuie să stăm departe de copii"

Tocmai de aceea, urmăritorii săi care au remarcat acest lucru s-au grăbit să creadă că vedeta este însărcinată cu al șaptelea copil.

Situația financiară a soților Sîna, cu 6 copii

Chiar dacă pandemia a afectat toate domeniile de activitate, pentru familia Ancăi și a lui Adi, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Cei doi au o mulțime de proiecte pe care trebuie să le onoreze, iar Anca a revenit la pupitrul știrilor.

Într-un interviu acordat publicației Click.ro, Anca a vorbit deschis despre situația din familia lor, dar și despre situația financiară și anul 2021.

Despre anul 2020, Anca Sînă Serea a spus pentru publicația mai sus menționată că a fost un an bun, cu de toate și că din punct de vedere financiar a fost super bine, iar profesional la fel.

Întrebată ce are de spus despre speculațiile legate de faptul că au probleme cu banii, Anca a declarat: "Nu vreau să comentez! Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care îl amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez, sau dacă el își dorește să se mute, o să îl lăsăm să se mute aici, să vedem."

Ultimele știri