Antena Căutare

I-a furat "DESPACITO" şi fără probleme bijuterii de peste 2 milioane de euro. Daddy Yankee, jefuit de SOSIA lui. Angajaţii hotelului: "Era chiar el!"

Unul dintre autorii celebrului hit Despacito, Daddy Yankee, a fost jefuit de o dublură a sa. Totul s-a întâmplat într-un hotel de lux din Valencia, unde era cazat.

Unul dintre autorii celebrului hit Despacito, Daddy Yankee, a fost jefuit de o dublură a sa. Totul s-a întâmplat într-un hotel de lux din Valencia, unde era cazat.

Nu se afla însă acolo, iar hoţul s-a dat drept rapperul portorican şi a reuşit să intre în camera sa. Ba mai mult, a sunat la recepţie şi a spus că nu poate deschide seiful din cameră. Se pare că semăna bine cu adevăratul Daddy Yankee, deoarece funcţionarii i-au deschis, fără probleme, caseta.

Înăuntru se aflau bijuterii de două milioane de euro şi 2500 de dolari în numerar. Hoţul a băgat totul în buzunar, apoi a dispărut fără urmă. Când a revenit în cameră, cântăreţul a dat de seiful gol. Poliţia spaniolă încearcă să dea acum de urma hoţului.

Andreea Marin, DEZVĂLUIREA momentului! Cine este bărbatul care i-a răpit inima?... Formau unul dintre cele mai celebre cupluri, dar mariajul a eșuat după doi ani. 20 de ani mai târziu, o lume întreagă a ...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x