Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Ilinca Vandici: "Imi lipseste un om care sa ma iubeasca"

In ultima vreme, Ilinca Vandici este tot mai prezenta in paginile ziarelor, ca urmare a despartirii de Ciprian Marica sau a telenovelei „Narcisa", dar desi este extrem de ocupata cu proiecte de televiziune, vedeta recunoaste ca ii lipsesc anumite lucruri pentru a fi pe deplin fericita.

Imi lipseste mama si as vrea s-o am langa mine mai des, imi lipseste o discutie cu tata si, mai mult, imi lipsesc explicatiile si raspunsurile lui, pe care acum nu le mai primesc de la nimeni...Imi lipseste un om care sa ma iubeasca, sa ma respecte si sa ma aprecieze, care sa ma stranga in brate in fiecare seara... Imi lipseste cateodata timpul sa fac tot ce imi doresc... Nu pot nici sa fiu nemultumita, asta pentru ca Dumnezeu m-a ajutat si m-a protejat si chiar mi-a oferit o multime de lucruri de care sunt extrem de multumita, insa tine si de noi sa ne facem viata mai frumoasa...", a declarat prezentatoarea pentru Click.

Cat priveste despartirea de fotbalistul de la Nationala, Ilinca recunoaste: „Viata e un colaj de lucruri bune impletite cu lucruri mai putin placute. Intr-un moment poti fi pe culmile fericirii, iar in momentul urmator poti pasi in regrete. Ca am avut sufletul ranit, ca mi-a plans inima din cauza golului provocat de o despartire, e adevarat, natural si firesc. Dar toate acestea sunt experiente din care avem de invatat. Important e sa reusim sa privim cu zambetul pe buze spre viitor".

sursa: VDTonline


Recomandari