Căutare Live

Imaginea în ipostaza incendiară i-a surprins pe fanii brunetei. Ștefania nu s-a mai fotografiat niciodată așa

Frumoasa Ștefania, iubita lui Speak, este cunoscută pentru vocea ei, talentul incredibil la dans și faptul că e lipsită de inhibiții.

Imaginea în ipostaze incendiare i-a surprins pe fanii brunetei. Ștefania nu s-a mai fotografiat niciodată așa

instagram

Ștefania, fosta concurentă Asia Express, îi surprinde mereu pe fanii săi de pe Instagram cu poze în ipostaze sexy, dar de această dată a depășit imaginația tuturor.

Ștefania s-a fotografiat într-o rochie mulată, neagră și udă, cu un machiaj natural și părul ei brunet și rebel, în șuvițe răsfirate. Frumoasa artistă are o siluetă de invidiat și acest lucru se datorează faptului că face mult sport și are un stil de viață sănătos.

Noua ei postare pe Instagram a strâns 76.000 de aprecieri, iar artista are 1,1 milioane de urmăritori. Având un corp de invidiat, Ștefania e lipsită de inhibiții și adesea se fotografiază în ținute provocatoare, stârnind admirația fanilor, dar și a iubitului ei, Speak.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... După luni întregi de speculații, a confirmat că este însărcinată. Cum arată burtica lui Karlie Kloss...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri