Imagini rare cu Arnold la un festival de bere! La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol - GALERIE FOTO

Celebrul Arnold Schwarzenegger,în vârstă de 71 de ani, a fost din nou în centrul atenției. La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol la tradiționalul festival de bere desfășurat în Germania unde nu ratează nici măcar o ediție.

Celebrul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, a fost din nou în centrul atenției. La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol la tradiționalul festival de bere desfășurat în Germania unde nu ratează nici măcar o ediție.

Anul acesta, Arnold lăsat totul deoparte inclusiv celebritatea pe care o are de atâția ani și a participat alături de fiul său, Patrick Schwarzenegger, în vârstă de 25 de ani, care și-a serbat ziua de naștere în cadrul festivalului.

Cei doi s-au distrat de minune, nu o spunem noi ci pozele, Arnold a purtat o pe cap o pălărie tradițională, a mâncat tradiţionalul cremvurst bavarez şi a băut bere. Alături de cei doi a fost și actuală iubită a lui Arnold, Heather Milligan, în vârstă de 43 de ani.

Imagini rare cu Arnold la un festival de bere! La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol - GALERIE FOTO

La Oktoberfest a fost prezent şi fostul mare tenismen Boris Becker (50 de ani), care a fost fotografiat în timp ce sorbea cu poftă dintr-o halbă imensă de bere. El a fost însoţit de soţia sa, Lilly Kerssenberg, mai tânără cu 8 ani.

Arnold Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria, politician republican, care a servit că cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California.

Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune. În zilele când era campion mondial de culturism a fost supranumit „stejarul austriac” și „Arnold cel Tare”

Ultimele știri