Antena Căutare

Imagini rare cu Arnold la un festival de bere! La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol - GALERIE FOTO

Celebrul Arnold Schwarzenegger,în vârstă de 71 de ani, a fost din nou în centrul atenției. La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol la tradiționalul festival de bere desfășurat în Germania unde nu ratează nici măcar o ediție.

Celebrul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, a fost din nou în centrul atenției. La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol la tradiționalul festival de bere desfășurat în Germania unde nu ratează nici măcar o ediție.

Anul acesta, Arnold lăsat totul deoparte inclusiv celebritatea pe care o are de atâția ani și a participat alături de fiul său, Patrick Schwarzenegger, în vârstă de 25 de ani, care și-a serbat ziua de naștere în cadrul festivalului.

Cei doi s-au distrat de minune, nu o spunem noi ci pozele, Arnold a purtat o pe cap o pălărie tradițională, a mâncat tradiţionalul cremvurst bavarez şi a băut bere. Alături de cei doi a fost și actuală iubită a lui Arnold, Heather Milligan, în vârstă de 43 de ani.

Imagini rare cu Arnold la un festival de bere! La cei 71 de ani, a făcut un adevărat spectacol - GALERIE FOTO

La Oktoberfest a fost prezent şi fostul mare tenismen Boris Becker (50 de ani), care a fost fotografiat în timp ce sorbea cu poftă dintr-o halbă imensă de bere. El a fost însoţit de soţia sa, Lilly Kerssenberg, mai tânără cu 8 ani.

Arnold Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria, politician republican, care a servit că cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California.

Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune. În zilele când era campion mondial de culturism a fost supranumit „stejarul austriac” și „Arnold cel Tare”

Cezar Oautu închide gurile răutăcioșilor! Motivul pentru care nu a recunoscut că e român la audițiile X Factor UK... Teribilism extrem! Will Smith a sărit cu coarda elastică din elicopter deasupra Marelui Canion...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x