Înmormântarea Prințului Philip. Gestul tandru făcut de Kate Middleton față de Prințul Charles după slujba funerară

Kate Middeleton, Ducesa de Cambridge, a părut foarte afectată de pierderea Prințului Philip, însă la înmormântarea acestuia a găsit putere să-l încurajeze pe Prințul Charles, socrul său.

Kate Middeleton a părut foarte afectată de pierderea Prințului Philip, însă la înmormântarea acestuia a găsit putere să-l încurajeze pe Charles

Getty Images

Soția lui William a împărtășit un moment emoționant cu Prințul de Wales după ceremonia solemnă. În fotografiile publicate de The Sun, care sunt atașate mai jos, Kate poate fi văzută părăsind Capela St. George împreună cu socrul său, pe care îl pupă pe obraz.

Mai devreme, în timp ce pășea în spatele sicriului în care se afla tatăl său, Prințul Charles era vizibil emoționant și, la un moment dat, o lacrimă i-a căzut pe obraz.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Incident la porțile Castelului Windsor în timpul funerariilor. Poliția a intervenit

La slujba din Capela St. George i s-a alăturat soția sa, Ducesa de Cornwall.

După slujbă, Ducii de Cambridge au fost văzuți, de asemenea, mergând alături de Prințul Harry și discutând. A fost pentru prima dată, în ultimul an, când frații au fost fotografiați împreună.

Kate Middleton nu doar și-a susținut socrul, dar a adus și un omagiu Reginei prin alegerea bijuteriilor. Ducesa de Cambridge a purtat o mască neagră și a ales să-și prindă părul pentru a lăsa la vedere iconicul colier de perle.

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Prințul Harry după înmormântarea bunicului său, Prințul Philip

Ce a făcut Familia Regală Britanică după terminarea transmisiei live

În timp ce camerle au reușit să filmeze în Capela St George pe toată durata ceremoniei, a existat un moment agitat pe care camerele de filmat nu l-au înregistrat.

Din respect față de Regină și cei dragi prezenți la slujba funerară a Prințului Philip, clipa în care sicriul acestuia era coborât nu a fost arătat publicului.

Astfel, i s-a permis Reginei Elisabeta a II-a și celor din Familia Regală Britanică să-și ia la revedere în tăcere de la Ducele de Edinburgh.

Citește și: Meghan Markle i-a lăsat Prințului Philip o amintire la mormânt. Ce a insistat soția Prințului Harry să fie lăsat lângă coroană

Ultimele știri