Inna: "Mi-as face operatii estetice!"

Inna, desemnata recent cea mai frumoasa femeie din lume de revista FHM Romania, a declarat ca ar apela oricand la operatiile estetice deoarece o femeie trebuie sa fie frumoasa oricum. "Nu am nici o operatie estetica, dar as apela cu siguranta la chirurgia plastica, pentru ca o femeie trebuie sa fie frumoasa", a declarat cantareata.

Inna a mai fost criticata pentru nivelul deficitar pe care il are al limbii engleze, lucru vizibil intr-un interviu dat unui jurnalist din Ungaria. Filmuletul a fost extrem de vizionat pe internet, iar criticile nu au intarziat sa apara.
"De un an de zile iau cursuri intensive de limba engleza, pentru ca am foarte multe concerte in strainatate, iar acum ma descurc foarte bine in aceasta limba", a declarat artista.

sursa: www.antena2.tv

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri