Căutare Live

Interviu EXCLUSIV cu Paris Hilton! Dezvăluirile unei milionare celebre. Cea mai cunoscută moștenitoare se teme de albine, păienjeni și moarte

E una dintre cele mai bogate femei din lume - cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Moşteneşte un imperiu. Şi un nume celebru: Paris Hilton, în jurul căruia şi-a construit alte afaceri de succes.

E una dintre cele mai bogate femei din lume - cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Moşteneşte un imperiu. Şi un nume celebru: Paris Hilton, în jurul căruia şi-a construit alte afaceri de succes.

În timpul liber, e DJ. Iar aseară, a mixat într-un club de lux din Bucureşti. Paris Hilton a acordat un interviu exclusiv pentru Observator. În care a povestit cum e să fii o milionară celebră dar şi o femeie îndrăgostită înainte de nuntă.

Într-un club plin ochi, sute de oameni au savurat fiecare moment în care Paris Hilton a stat la pupitrul DJ-ului. Cea mai cunoscută moştenitoare din lume le-a arătat tuturor o altă latură a ei: cea de muzician talentat.

Interviu EXCLUSIV cu Paris Hilton! Dezvăluirile unei milionare celebre. Cea mai cunoscută moștenitoare se teme de albine, păienjeni și moarte

În faţa românilor, a apărut într-o ţinută provocatoare. Completată cu accesorii pe măsură. Un ceas bătut în diamante, căşti personalizate iar pe deget, celebrul inel de 2 milioane de dolari, primit de la logodnicul ei.

Urmăriți un interviu realizat în exclusivitate pentru Observator!

Cum arată Natalia Oreiro după ce a ajuns de urgență la spital! Celebra actriță s-a confruntat cu mari probleme de sănăta... Meghan Markle, încă o gafă de proporții! A apărut îmbrăcată așa și toți au criticat-o că a încălcat protocolul regal! Ce...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x