Iubitul lui Britney Spears și-a arătat mușchii la plajă. Cum a fost fotografiat Sam Asghari

Sam Asghari și vedeta pop sunt împreună din anul 2017. Sam Asghari a fost văzut de această dată singur, în timp ce se plimba fără cămașă pe plajă, pe insula Maui din Hawaii.

Sam Asghari și vedeta pop sunt împreună din anul 2017

Profimedia Images

Antrenorul de fitness în vârstă de 27 de ani s-a răcorit lângă țărm, în timp ce și-a evidențiat fizicul într-o pereche de pantaloni scurți albaștri. Cămașa a avut-o mereu în mână, la fel cum a avut și o sticlă cu apă.

Iubitul lui Britney Spears și-a arătat mușchii la plajă

Așa cum și-a obișnuit fanii, acesta nu a renunțat nici de această dată la barba sa perfect tunsă. Deși a fost fotografiat singur pe plajă, încă nu este clar dacă Britney i-a fost alături sau nu în această vacanță. Zilele trecute, vedeta pop și-a etalat și ea abdomenul perfect tonifiat într-un material video.

"În ultimele două săptămâni am spus că asta e ... Trebuie să mă mențin în formă, având în vedere că trupul iubitului meu este foarte fierbinte!!!!", a scris diva la descrierea filmulețului.

Cei doi sunt de obicei nedespărțiți când trec dincolo de gardurile moșiei Thousand Oaks deținute de Britney, care se află la nord de Los Angeles.

Citește și: În trecut avea o siluetă de invidat. Cum arată acum Britney Spears într-una dintre costumațiile adorate de fani

Britney Spears, în fața instanței după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Britney Spears s-a adresat instanței despre statutul tutelei sale, a anunțat avocatul său, conform Page Six. La ultima audiere care a avut loc în Los Angeles, judecătoarea a programat întrevederea pe 23 iunie 2021. Se pare că reprezentatul legal al artistei a cerut ca instanța să stabilească data ”de urgență”, fără să dea detalii despre ce va declara cântăreața.

Artista Britney Spears este de 13 ani sub tutela aprobată de un judecător. Vara trecută, ea a cerut ca tatăl său, Jamie Spears, să nu îi mai fie tutore. Atunci, instanța a stabilit ca un birou multifamiliar privat, numit Bessemet Trust să fie co-tutore, alături de tatăl blondinei.

În martie, avocatul lui Britney Spears a cerut oficial ca managerul cântăreţei, Jodi Montgomery, să îl înlocuiască pe tatăl ei ca tutore.

La ultima întrevedere, avocaţii părţilor implicate au oferit noi informații despre propunerile lor și problemele financiare legate de tutelă. O audiere pentru soluţionarea acestora a fost stabilită pentru 14 iulie.

Cazul tutelei starului pop a fost abordat şi în documentarul „Framing Britney Spears”, lansat în februarie de New York Times.

Cântăreaţa nu a participat la realizarea acestuia și documentarul prezintă portretizarea făcută ei de media şi evenimentele care au dus la punerea ei sub tutela tatălui, în 2008.

Ultimele știri