Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

John Cena s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția lui

John Cena, faimosul wrestler, s-a căsătorit de curând cu frumoasa lui iubită, Shay Shariatzadeh, departe de ochii presei.

John Cena s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția lui

profimedia

John Cena a ales să se căsătorească în secret cu iubita sa, Shay Shariatzadeh, în Tampa, Florida, pe 12 octombrie. Acum fraza lui celebră "You Can't See Me" este chiar adevărată, de vreme ce actorul a decis să se ascundă de ochii presei.

Prima oară când John a apărut alături de iubita sa a fost în martie 2019, în Canada. Cu toate acestea, eu și-au dorit să fie foarte discreți. În octombrie 2019, și-au făcut relația oficială pe covorul roșu când au apărut împreună la premiera filmului Playing With Fire.

john cena si sotia sa

John Cena și Shay Shariatzadeh sunt extrem de fericiți

De atunci, cei doi au continuat să se afișeze pe covorul roșu, mergând la braț și părând extrem de fericiți. După premiera filmului Dolittle, frumoasa Shay a fost surprinsă de paparazzi purtând ceea ce parea a fi un inel de logodnă. John și Shay au decis să se căsătorească după mai puțin de 2 ani de relație.

Shay s-a născut în Vancouver, Canada. Când ea și John s-au cunoscut, Shay lucre la Avigilon, o companie la care ea era manager de produs. Frumoasa brunetă a studiat Inginerie Electrică la Universitatea British Columbia de unde a absolvit în 2013. Shay a declarat că persoana care o inspiră cel mai mult este mama ei, fiind o femeie foarte muncitoare.

Recomandari