Karmen, fiica lui Adrian Minune, doar în costum de baie, la piscină. Cum arată vedeta de când a devenit mamă

Karmen Simionescu s-a bucurat de o zi la piscină și a împărtășit cu prietenii virtuali o fotografie în care apare numai în costum de baie.

Karmen Simionescu a publicat o fotografie de la piscină, cu care a făcut furori pe internet

Instagram

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a încins atmosfera la piscină cu o apariție foarte provocatoare. Imaginea de pe rețelele de socializare a fost foarte apreciată de fani.

Karmen, imagine provocatoare la piscină, doar în costum de baie. Cum arată după ce a născut

Nu poate fi contestat faptul că artista Karmen este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru o face să fie foarte apreciată de publicul din România. Vedeta a mers la piscină pentru a se relaxa și nu a lăsat această zi să treacă neobservată de fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Imaginea a strâns aproape 20 de mii de aprecieri, semn că prietenii virtuali ai ei o apreciază foarte tare.

Karmen are un bust de invidiat, iar fotografiile publicate de ea în ultima vreme își spun cuvântul. Iată că, artista este foarte fericită și împlinită din toate punctele de vedere, iar activitatea sa de pe internet vorbește de la sine. De când a devenit mamă, Karmen s-a concentrat foarte mult pe creșterea copilului, însă nu și-a dat la o parte cariera de artist. Karmen a lansat de curând o nouă piesă.

Deși este mămică, frumoasa Karmen Simionescu dovedește că este preocupată în continuare de fizicul său. Diva este mama unei fetițe adorabile, care îi moștenește din plin trăsăturile. Sofia Maria Rossa a venit pe lume în luna august a anului 2019 și îi seamănă leit frumoasei sale mame.

Citește și: Karmen Simionescu se mândrește cu o fetiță superbă. Cât a crescut și cum arată acum Rossa

Cum a început să cânte Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune

„Dintotdeauna sora mea a fost cea talentată, eu am fost mai timidă și mi-era rușine, teamă, că poate ceea ce eu fac nu e pe placul părinților, sau tatălui meu. Pentru că tata e un artist foarte mare în capul meu era cum să cânt eu în fața tatălui meu. În final, mama m-a auzit cântând în cameră și m-a forțat, chiar de ziua tatălui meu să intru într-un studio de muzică, 14 ani aveam.

Citește și: Karmen Simionescu, dezvăluiri de la începutul carierei. Cum a reacționat Adrian Minune când a auzit-o prima dată cântând

Primul eveniment la care a cântat a fost chiar aniversarea tatălui său, Karmen Minune făcându-l pe artist să plângă:

„De ziua lui, el era naș, l-am păcălit că plec într-o tabără și la 12 noaptea am intrat în sala de eveniment, era lumina stinsă și a apărut un far pe mine, eram într-o rochie de seară, așa cum tata nu m-a mai văzut, șiindu-mă copilul lui mic care nu iese în lume așa aranjat și cu rochii și machiaj, el era undeva în încăpere, m-a văzut și a început să plângă”.

Citește și: Karmen Simionescu, rochia albă cu decolteu abisal. Cum s-a fotografiat fiica lui Adrian Minune

Astfel, la 14 ani, Karmen Minune a cântat piesa „Hurt” în fața tatălui său, iar reacția de atunci a oamenilor a determinat-o să urmeze calea muzicii:

„Ăla a fost momentul în care mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută, pentur că am simțit energia oamenilor și cât de plăcut este să vezi că oamenii sunt receptivi și impresionați de tine”, a mărturisit Karmen Minune.

Ultimele știri