Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

La ce se pricepe ea cel mai bine?! Andreea Bălan, dans exploziv cu tăticul Connect-R

Andreea Bălan a arătat noaptea trecută de ce este prezentatoare la emisiunea "România Dansează". Artista a dansat aşa cum ştie doar ea şi i-a uimit pe toţi cei prezenţi! De altfel, toată lumea a vrut să o înveselească doar doar nu se mai gândeşte la problemele din viaţa personală!

Andreea Bălan a arătat noaptea trecută de ce este prezentatoare la emisiunea "România Dansează".

Artista a dansat aşa cum ştie doar ea şi i-a uimit pe toţi cei prezenţi! De altfel, toată lumea a vrut să o înveselească doar doar nu se mai gândeşte la problemele din viaţa personală!

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, mulată pe trup şi extrem de scurtă, Andreea nu s-a potolit până nu i-a arătat lui Connect-r câteva mişcări de bază! Mişcări pe care le mai au în sânge doar finaliştii de la "România Dansează". Juratul de la celebrul concurs difuzat în fiecare duminică pe Antena 1, de la ora 20 şi 30 de minute a încercat să facă faţă provocării de a dansa cot la cot cu Andreea. Şi chiar a reuşit!

Nici Pepe nu avea cum să stea departe de ringul de dans! Artistul a lăsat microfonul deoparte şi a ridicat-o pe Andreea în câteva prize extreme!

Şi asta a fost doar încălzirea pentru finalul emisiunii "România dansează!" Duminică, pe 17 mai, va fi desemnat câştigătorul concursului
. Atunci o veţi putea vedea din nou pe Andreea Bălan, în acţiune, dar şi pe Connect-R în juriu! Rămâne de văzut doar cine va plecat acasă cu cel mai important trofeu

Recomandari