LIdia Buble, neagră de supărare! A fost dezamăgită de cine nici nu se aștepta!

Lidia Buble a făcut public faptul că a fost dezamăgită. Vedeta a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii de pe rețelele de socializare. Cui a adus reproșuri vedeta?

Lidia Buble este extrem de supărată. Vedeta a făcut totul public, chiar pe contul sau de socializare. Se pare că au dezamăgit-o chiar persoanele de la care nu se aștepta.Este vorba chiar de surorile ei.

Cum arată surorile Lidiei Buble! Tinerele s-au fotografiat împreună pe plajă! |Foto

Vedeta a ținut să le reproșeze public acest lucru și le-a transmis un mesaj pe Instagram în care le amintește că ea nu a procedat nicioadată așa cum au făcut ele. Se referă la vacanța în care, se pare că surorile ei au uitat să o invite și pe ea.

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci….eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti.”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto

Lidia Buble mai șase frați si patru surori

Lidia Buble are șase frați și patru surori, reprezentantele sexului frumos arătând la fel de bine precum celebra lor soră. Mai mult decât atât, chiar dacă doar ea a ajuns cântăreață, și surorile ei sunt la fel de talentate.

Dana, Diana, Lorena și Estera, surorile Lidiei Buble sunt și ele foarte active pe rețelele de socializare, iar artista a reușit să le facă cunoscute, după ce a postat fotografii cu ele pe Instagram.

Lidia Buble a apărut și la evenimentele mondene alături de unele dintre surorile ei și a vorbit mereu foarte frumos despre acestea, afirmând că ele sunt mult mai frumoase decât este ea.

Artista s-a mândrit mereu cu familia ei, care este foarte numeroasă și de care artista are numai cuvinte de laudă. Mai mult, pe mama ei, artista o numește "eroina noastră", și pe buna dreptate femeia este o eroina pentru familia ei.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri