Mădălina Ghenea, imagini incendiare de Ziua Îndrăgostiților. Cât de sexy s-a pozat vedeta în compania unui ursuleț de pluș

Mădălina Ghenea face senzație în mediul online, acolo unde nu are secrete față de fani. Diva a postat recent o serie de imagini incendiare de Ziua Îndrăgostiților.

Mădălina Ghenea, imagini incendiare de Ziua Îndrăgostiților

profimediaimages.ro

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România și este conștientă de frumusețea sa debordantă. Vedeta s-a pozat recent în compania unui ursuleț de pluș, lăsându-și trupul impecabil la vedere și oferind cele mai spectaculoase cadre.

Mădălina Ghenea, apariție de senzație într-un pictorial sexy în care apare alături de un urs de pluș

Mădălina Ghenea face tot timpul senzație cu aparițiile sale în mediul online. Într-o postare inedită pe Instagram, diva și-a pus fanii pe jar, după ce a pozat aproape dezbrăcată lângă un urs uriaș de pluș.

Românca a apărut în fața prietenilor săi virtuali în ipostaze tandre alături de animalul pufos. Urmăritorii săi au apreciat surpriza spectaculoasă, de vreme ce imaginile au strâns sute de mii de aprecieri într-un timp foarte scurt.

Apasă pe săgeata din dreapta situată în dreptul imaginilor pentru a vedea mai multe fotografii cu frumoasa Mădălina Ghenea!

Postarea a strâns sute de mii de aprecieri, dar și complimentele au curs în lanț în secțiunea de comentarii.

Citește și: Cum se menține în formă Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce. Ce detalii picante au ieșit la iveală

''Norocos ursulețul de plus'', a spus un fan, care s-a lăsat purtat de fantezii interzise la vederea imaginilor cu superba româncă.

Deși focoasa șatenă nu și-a făcut apariția la brațul unui domn, jucăria imensă s-a dovedit a fi cel mai bun partener pentru un pictorial incendiar. Pentru a-și pune în evidență atuurile fizice, starleta a preferat să poarte doar lenjerie intimă, însă a dat dovadă de originalitate. Mădălina Ghenea și-a strâns la spate maioul gri pe care l-a transformat într-un sutien minuscul și extrem de sexy.

Fosta iubită a lui Gerard Butler a arătat că este posesoarea unui trup de zeiță și că este gata oricând să își arate calitățile de model.

Mădălina Ghenea a adăugat și o descriere în dreptul postării, prin care a dat de înțeles că nu există niciun bărbat în viața ei alături de care să sărbătorească Valentine's Day. Însă, deși nu a avut parte de surprize romantice, actrița nu regretă deloc acest lucru și își îmbrățișează statutul de femeie singură.

''Happy Valentine’s Day! What do you think about my love? The only man in my life'' (La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! Ce părere aveți despre dragostea mea? Singurul bărbat din viața mea), a spus Mădălina Ghenea, spre surprinderea fanilor.

Ultimele știri