Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Marile regrete ale Oanei Lis. Ce a sacrificat pentru a-i putea fi alături lui Viorel: „Vreau să le cer iertare”

Ce a sacrificat Oana ca să-i fie alături lui Viorel Lis până la final! Vedeta trăieşte de ani buni cu această durere în suflet! Dezvăluiri din căsnicia celor doi şi planurile secrete ale Oanei.

Zilele trecute, Oana Lis a postat un mesaj dureros pe Facebook, ce a ridicat multe semne de întrebare: „Toti ne dorim in subconștientul nostru sa se întoarcă la noi cu regret persoana care ne-a sfărâmat sufletul cândva!!!”

La cine se referea soția lui Viorel Lis?

„În cazul meu, au fost oameni care m-au rănit, apropiați, prieteni, rude, dar să știi că Universul a făcut ca aceste persoane, la un moment dat în viața lor, să aibă nevoie de ajutorul meu. Nu zic că sunt perfectă, poate și eu am rănit pe cineva, cu sau fără voia mea, și uite, cu ocazia asta, înainte de sărbători, vreau să le cer iertare oamenilor pe care, poate, i-am rănit”, a spus Oana Lis.

Primele declarații despre divorțul Oanei Zăvoranu! Alex Ashraf rupe tăcerea: „Eu sunt fericit”

Ce planuri au cei doi pentru perioada sărbătorilor?

„Îmi doresc să le fac cadouri persoanelor apropiate, îmi doresc să și primesc și îmi doresc să stau acasă, liniștită. Sincer.

De ce să mint, mi-ar plăcea să fac Revelionul la munte, dar am văzut că, pentru două persoane, costă 2.500 de euro și eu nu pot să dau banii aceștia, așa că o să stau acasă”, a adăugat Oana.

A fost un an plin pentru Oana Lis. A absolvit o facultate și s-a înscris la Master. Ai putea crede că este un om împlinit. Ce regrete are soția lui Viorel Lis?

Oana Roman, scandal monstru după separarea de soț. A fost umilită în public: „Nu îl atrăgeai fizic!”

„Într-adevăr, am 40 de ani și nu am copii, însă asta îmi oferă timp să mă ocup de mine, momentan. Sunt alte vremuri acum, dar aștept o minune. Sunt femei, și le respect decizia, care nu vor să facă copii, dar eu nu sunt așa. În ultimii ani, au început să mă atragă copiii, să mă gândesc la lucrul ăsta, pentru că e ceva ce vine din noi.

Oricât am spune „nu”, instinctul matern, iubirea de mamă este în noi și eu am proiectat-o pe Viorel”, a mărturisit Oana Lis.

Recomandari