Meghan Markle, apel emoționant din „exil”. Cine este femeia care a făcut-o să roșească pe Ducesa de Sussex: „Pur și simplu, nu exiști!”

Meghan Markle, mesaj devastator pentru „opoziție”. Ducesa de Sussex, apariție spectaculoasă din casa de milioane de euro în care s-a mutat după „fuga” din familia regală britanică.

Meghan Markle, apel emoționant din „exil”. Cine este femeia care a făcut-o să roșească pe Ducesa de Sussex: „Pur și simplu, nu exiști!”

Profimedia

„Mă bucur să fiu acasă, din foarte multe puncte de vedere”, spune Meghan Markle, la începutul videoclipului filmat în alb-negru.

Ducesa de Sussex vorbește, în clip, cu activista Gloria Steinem, despre rolul femeilor în societate și politică. Discuția celor două pare să aibă loc în grădina casei de lux în care Markle s-a mutat cu soțul și fiul lor, după plecarea din Marea Britanie.

„Îți sunt veșnic recunoscătoare. Dacă nu erai tu, noi, femeile din această țară, nu am fi fost unde suntem astăzi. Oamenii uită asta”, i-a spus Meghan Markle, vizibil emoționată, Gloriei Steinam.

Citește și: O jumătate de secol nu a arătat niciodată mai bine! Claudia, de 50 ani, face lumea mai frumoasă! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere supermodelul

Videoclipul a fost realizat de platforma media Makers, ce promovează feminismul și lupta pentru egalitatea sexelor, și face parte dintr-o serie dedicată alegerilor prezidențiale din SUA din luna noiembrie a acestui an.

„Dacă nu votezi, pur și simplu nu exiști! Cabina de vor este singurul loc în care suntem, cu adevărat, egali”, i-a răspuns Steinam.

Steinam și-a exprimat îngrijorarea cu privire la atitudinea tinerilor față de vot.

„Înțeleg că noua generație nu vrea să voteze în noiembrie. Acest lucru mă îngrijorează profund. Da, reticența lor este justificată, chiar și eu am avut momente în viață în care am crezut că votul meu nu contează, că nu are niciun impact.

Nu e chiar așa. Le-aș spune să se gândească în următoru fel: eu, la vârsta mea, nu vor mai trăi mult, însă decizia luată în noiembrie, sau în urma oricărui alt proces de votare, îi va afecta mult mai mult pe ei decât pe mine sau pe cei din generația mea”, a spus Steinam.

Cum arată casa de 14,6 milioane de dolari pe care Meghan Markle și Prințul Harry au cumpărat-o la începutul lunii august, în galeria foto de mai sus.

Citește și: „Vreau să mor! Ai milă!”. Cea mai bună prietenă i-a furat soțul, iar ea s-a răzbunat fără să vrea, într-un mod colosal! Una dintre cele mai iubite cântărețe, viață de film!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri