Căutare Live

Miley Cyrus in ‘Marie Claire’: ce nu ar fi trebuit sa vedem

Pictorialul inedit in care apare tanara cantareata Miley Cyrus ar fi putut contine mult mai multe fotografii. Vezi ce s-a ascuns in spatele pozelor photoshopate!

Pictorialul cu Miley Cyrus din editia Marie Claire din martie 2011 a fost un succes, asa cum sunt toate pictorialele in care se abuzeaza de editarea foto.

Cu toate acestea, abia dupa aparitia pozelor aruncate din sedinta foto cu Miley Cyrus, se pot observa "aspectele" retusate: in realitate Miley Cyrus este mai plinuta.

Vedeta care se lauda ca sfasaie tricourile de pe ea a reusit sa ramana totusi imbracata, cu toate ca una dintre ipostazele la care s-a renuntat o infatiseaza cu un decolteu indraznet.

Din pacate pentru Miley Cyrus, fotografiile care nu trebuiau sa apara in revista au aparut totusi in presa mondena, transformand-o si pe vedeta intr-una din cele dependente de Photoshop. Miley Cyrus a observat ea insasi realitatea probabil, din moment ce a inceput un drastic regim de slabire.

Foto: Idolator.com

VIDEO! Rihanna este implicata intr-un nou scandal mediatic. Vezi aici ce i s-a intamplat!... Serghei Mizil, la plimbare cu mama…moarta!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri