Mioara Roman, la spital, după ce a acuzat stări de rău. Ce a transmis fiica ei, Oana, care are grijă de ea continuu

Mioara Roman a ajuns la spital, după ce ar fi acuzat stări de rău. Oana, fiica acesteia, a făcut o serie de declarații în mediul online.

Mioara Roman a ajuns la spital. Ce a transmis Oana, fiica ei

Instagram

Mioara Roman a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău, așa cum a povestit fiica ei, Oana. Este cunoscut faptul că fosta soție a lui Petre Roman traversează o etapă foarte dificilă din viața ei, iar recent a fost dusă la spital.

Mioara Roman, la spital, după ce a acuzat stări de rău. Ce dezvăluiri a făcut Oana Roman

Mioara Roman a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme. Deși a fost internată de mai multe ori în ultima vreme, iată că stările de rău tot au ajuns-o, iar Oana, fiica ei, a dus-o la spital pentru a-i fi făcute mai multe controale.

Citește și: Oana Roman, mesaj despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara a fost externată din centrul de recuperare

”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe InstaStory în urmă cu puțin timp.

Mioara Roman a mai trecut prin momente asemănătoare și în trecut, iar cele două fiice ale sale au avut grijă ca mamei lor să nu-i lipsească nimic și s-au asigurat ca ea să primească tot ajutorul de care are nevoie.

Citește și: Mioara, mama Oanei Roman, din nou la centrul de recuperare. Iată ce mesaj a transmis fiica ei

Oana Roman, mesaj dur despre starea de sănătate a mamei sale. Ce este nevoită să facă Mioara

Oana Roman a dus-o pe mama sa la un centru de recuperare, unde i-au fost făcute mai multe proceduri și tratamente pentru a-i ameliora starea de sănătate. Chiar din locul unde fosta soție a lui Petre Roman a fost la tratamente, fiica ei Oana, a făcut o serie de declarații, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre părinții ei. Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit de 20 de ani

Iată că din cauza bolii de care suferă și care nu este degenerativă, Mioara Roman este nevoită să se interneze frecvent în acest loc pentru a-i fi ținute în stabilitate problemele de sănătate.

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a spus Oana Roman pe InstaStory, aflată în centrul de recuperare în care a fost internată mama ei. în trecut, în urmă cu mai multe zile.

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

Mioara Roman suferă de o formă de Parkinson destul de agresivă, așa cum au diagnosticat-o doctorii, atunci când Oana a dus-o la consultație, iar de atunci starea ei s-a degradat vizibil în ultimul an.

Ultimele știri