Căutare Live

Mirela Vaida, testată pentru coronavirus! Vedeta a făcut public rezultatul: „Boala nu alege”

Informația momentului pentru fanii celebrei prezentatoare a emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida! Vedeta s-a testat pentru coronavirus și

Mirela Vaida s-a testat pentru coronavirus

Mirela Vaida a decis să fie sigură că nu este infectată cu noul coronavirus și s-a testat pentru Covid-19, la una dintre unitățile medicale unde se fac teste oamenilor fără ca aceștia să fie nevoiți să coboare din mașină. Practic, românii merg ca la drive-in, în parcarea unui centru comercial celebru din Băneasa, fac testul și apoi primesc rezultatul pe mail.

MIRELA VAIDA, TESTATĂ PENTRU CORONAVIRUS

Prezentatorea emisiunii Acces Direct a dezvăluit apoi toate detaliile pe paginile sale de Facebook și Instagram, dezvăluind nu doar rezultatul, ci și un mesaj pentru fanii săi:

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida are cea mai tare soacră: "Mi-a pregătit o baie fierbinte cu spumă. Tot ea mi-a făcut și poza de pe Facebook"

„M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Cu emotii, cu teama, cu responsabilitatea pe care o am fata de mine si fata de copiii mei! Am lucrat continuu in perioada starii de urgenta, inainte si dupa! Continui sa merg la munca zilnic! Am 3 copii mici si am locuit si cu soacra mea in aceasta perioada! Asadar, persoane vulnerabile in jurul meu...

Mirela Vaida, testată pentru coronavirus! Vedeta a făcut public rezultatul: „Boala nu alege”

Mirela Vaida s-a testat pentru coronavirus

Mirela Vaida, testată pentru coronavirus

Mi-am dorit sa efectuez testul PCR pentru depistarea Covid-19 dar imi era frica sa intru in spitale. Asa ca am ales formula cea mai sigura si cea mai rapida pentru mine! M-am dus (...) pentru recoltarea de probe biologice! Nu am coborat din masina, nu am atins nimic si pe nimeni, am coborat geamul portierei cat sa mi se poata preleva probele din gat si asta a fost tot! A durat 3 minute cu totul si, in mai putin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail!

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida de la Acces Direct s-a trezit cu vulpea la ușa casei! „Ăsta e blestemul meu”

E adevarat, am asteptat rezultatul cu emotii! Dar trebuia sa stiu! Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa constientizeze ca boala nu alege! Ca relaxarea masurilor nu inseamna lipsa de responsabilitate! Daca noi nu avem grija de noi, nimeni nu are! Ma voi testa periodic si voi avea grija sa respect toate celelalte masuri de siguranta si de igiena! Din grija pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de munca! Dumnezeu sa ne ajute! Sa fim sanatosi! 🙏💖🌈”

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri