Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mirela Vaida, apariție răvășitoare într-o fustă mini, din piele. Prezentatoarea a strălucit în platoul Acces Direct

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziunea românească, a îmbrăcat o ținută extrem de stilată în emisiunea Acees Direct, din 16 februarie 2021. Fusta mini, din piele i-a scos în evidență silueta impecabilă.

Mirela Vaida, apariție răvășitoare în emisiunea de marți, Acces Direct.

Instagram/Mirela Vaida

Îndrăgita prezentatoare a purtata o ținută extrem de frumoasă, care a atras atenția a zeci de mii de telespectatoare, în special piesa de rezistență: o fută mini neagră, din piele.

Aceasta a asortat un maiou alb sidefat, un sacou roz pudrat, cu o fustă mini răvășitoare și o pereche de pantofi roșii, cu un toc cui amețitor. Look-ul impecabil a fost completat de o coafură lejeră și un machiaj în nunațe de roz, care să evidențieze trăsăturile frumoase ale prezentatoarei.

Cu o energie molipsitoare, Mirela Vaida a pășit ca o profesionistă în platoul Acees Direct și a prezentata o parte dintre subiectele care vor fi abordate în emisunea de marți. Look-ul său fără cusur, dar și carisma sa debordantă au completat o imagine strălucitoare în platoul emisiunii.

Vezi mai multe imagini cu ținuta Mirelei Vaida, în GALERIA FOTO

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și concurenta noului sezon Te cunosc de undeva! 2021, poate fi văzută performând la Antena 1 atât în calitate de prezentator TV, cât și de artist.

Citește și: Concurentă în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, Antena 1.Mirela Vaida, plină de vânătăi: „Mă uitam şi nu îmi venea să cred!”

Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale, la Te cunosc de undeva!

În prima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, celebra Mirela Vaida a făcut senzație imitând-o pe Shakira!

Extrem de muncitoare, talentată și ambițioasă, Mirela Vaida a dat tot ce a avut mai bun în timpul repetițiilor, pentru a demonstra că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului!

Citește și: Ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt! Are inclusiv un atestat de programator

„Urmează o moldoveancă ambițioasă care a executat la viața ei cam de toate: de la musical la show-uri de televiziune, de la teatru până la muzică popular. Și pentru că doar transformări nu făcuse la viața ei, iat-o pe vecina mea, Mirela Vaida, la Te cunosc de undeva!”, a dezvăluit Cosmin Seleși.

Îmbrăcată cu o superbă rochie roșie roșie, vedeta a interpretat celebra piesă „Whenever, Wherever”, pe care toți am ascultat-o măcar o dată în viață.

Citește și: Mirela Vaida, ținută primăvăratică în emisiunea Acces Direct. Tocurile amețitoare pe care le-a încălțat prezentatoarea

Pe lângă dansul din buric și mișcările senzuale, Mirela Vaida i-a impresionat pe toți și cu incredibila sa voce, de o forță greu de egalat. Încă o dată, Mirela Vaida a demonstrat din plin că își merită titulatura de artistă.

Urmărește clipul video AICI, din prima ediție din sezonul 16, al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, ca să savurezi spectacolul!