Căutare Live

De 1 Decembrie, Mirela Vaida lansează primul clip video la melodia populară "Eu sunt fata din Moldova"

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Prezentataoarea "Acces Direct", în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a muzicii populare românești și a tot ce înseamnă tradiționalul iubitei noastre țări. Iată ce surpriză uriașă a făcut Mirela Vaida tuturor fanilor la ceas de sărbătoare

De 1 Decembrie, Mirela Vaida lansează primul clip video la melodia populară "Eu sunt fata din Moldova"

De Ziua Națională a României când sărbătorim unirea Transilvaniei cu România, moment de mare importanță în istoria românilor, oamenii de pretutindeni ai acestei țări se adună să cinstească așa cum se cuvine acest moment de mare amploare în viața tuturor.

Așa cum ne-au obișnuit, vedetele se pregătesc pentru a ne oferi o doză de bucurie la ceas de sărbătoare, ne încântă, ne distrează și ne cântă! Așa cum face și Mirela Vaida, care a scos primul său videoclip la melodia populară "Eu sunt fata din Moldova", în colaborare cu Formația Basarabiei.

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii Acces Direct. Armin Nicoară, Georgiana Lobonţ, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu şi alţi mari artişti din lumea muzicii populare româneşti spun la marea sărbătoare.

Două echipe de tineri artişti se vor întrece în a găti cea mai bună mâncare de fasole cu ciolan, într-un concurs moderat de către Alexandra Velniciuc ce va avea şi un trofeu pe măsură – Ciolanul de aur!

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie

„Va fi o emisiune cu foarte mult umor, cu multă bună dispoziţie, aşa cum se cade în zi de sărbătoare. Vom cânta cântece cu temă istorică, vom povesti cu invitaţii noştri, mai ales că vom avea şi meşteri populari care vor ţese în război, în platoul emisiunii ii, trăistuţe şi alte componente ale portului tradiţional românesc. Aşa cum am făcut în fiecare an, şi de această dată vă promitem o emisiune făcută special pentru dorul românilor de pretutindeni! Aşadar, vă invit marţi, 1 decembrie, să petrecem româneşte, la Acces Direct, începând cu ora 14:00, pe Antena 1!”, a declarat Mirela Vaida.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Vulpița și Viorel dezvăluie sexul bebelușului lor. Fată sau băiat? Ce nume au ales soții Stegaru... Vulpița și Viorel, bilete de amenințare în cutia poștală de la noua locuință. Cine ar fi scris mesajele misterioase...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x