Căutare Live

Misha și-a topit fanii cu această ipostază! Vedeta, apariție incântătoare, sub clar de lună (VIDEO)

Connect-R, mai romantic ca niciodată! Aflat într-o vacantă, alături de Misha, în Insulele Canare, artistul a dansat-o pe soţia lui, în lumina lunii tropicale.

Connect-R, mai romantic ca niciodată! Aflat într-o vacantă, alături de Misha, în Insulele Canare, artistul a dansat-o pe soţia lui, în lumina lunii tropicale.

Connect-R și Misha au avut parte de o noapte cu totul și cu totul specială tocmai în Tenerife! Pentru că au avut câteva zile libere, cei doi au dat o fugă până în Insulele Canare. Dacă pe timp de zi, îndrăgostiţii s-au plimbat pe malul Oceanului, noaptea a fost momentul în care și-au arătat cu adevărat dragostea unul față de celălalt! Au dansat, s-au pupat și. pe toate astea, Connect-R le-a împărtășit cu prietenii virtuali, mândru nevoie mare de mama fetiţei lui!

Se poate vedea clar că pentru cei doi artiști, dragostea încă plutește în aer, la fel ca în primele luni de relație! După un dans pe care numai în filme îl poți vedea, Misha şi Connect-R au făcut o plimbare sub cerul înstelat, pe lângă oceanul limpede.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Nicole Cherry și-a schimbat look-ul, iar fanii au reacționat imediat: "OMG, scuze, am crezut că ești... "...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri