Natalia Mateuț schimbare de look. Cum arată prezentatoare TV cu șuvițe

Natalia Mateuț face spectacol atât pe micile ecrane, cât și în mediul online cu aparițiile sale senzaționale, însă a decis să își facă o schimbare de look, care a surprins fanii.

Natalia Mateuț este o apariție de-a dreptul spectaculoasă pe micile ecrane, cât și în mediul online

Instagram

Natalia Mateuț impresionează publicul prin felul ei de a fi și aspectul său unic, fiind una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din showbiz-ul românesc.

La vârsta de 30 de ani, Natalia Mateuț prezintă cu drag matinalul de la Antena Stars, iar aparițiile ei sunt de-a dreptul spectaculoase și surprinzătoare. Aceasta îmbracă cele mai provocatoare ținute, care îi scot în evidență corpul senzual și formele perfect proporționate.

Citește și: Natalia Mateuț petrecere sarbatorile în costum de baie, în Dubai. Imagini fierbinți cu prezentatoarea Antena Stars

Recent, prezentatoarea Antena Stars și-a surprins fanii cu o decizie radicală în ceea ce privește look-ul ei, mai exact culoarea părului.

La ce schimbare de look a apelat Natalia Mateuț

Natalia Mateuț este o apariție de-a dreptul spectaculoasă pe micile ecrane, cât și în mediul online, unde atrage atenția tuturor și pune pe jar publicul masculin cu fotografiile ei incendiare.

Prezentatoarea TV s-a gândit să facă o schimbare radicală și a decis ca aceasta să fie la nivelul părului. Natalia a făcut câteva videoclipuri înainte de a se vopsi și după, pe care le-a publicat pe InstaStory-urile ei, iar rezultatele au fost unele spectaculoase.

Vedeta și-a făcut șuvițe, iar noul său look o prinde de minune. Deși nu a încărcat până acum pe rețelele de socializare o imagine cu noua schimbare, Natalia și-a dorit să le arate celor 101.000 de urmăritori de pe Instagram ce decizie a luat printr-un instastory.

Se pare că Natalia se bucură extrem de mult de modul în care și-a vopsit părul, iar acest lucru este evident din videoclipurile ei.

Cum s-a lăsat Natalia Mateuț fotografiată de ziua ei

Natalia Mateuț a împlinit pe data de 17 decembrie 2020 frumoasa vârsta de 30 de ani, pe care a celebrat-o prin intermediul unei fotografii provocatoare pe rețelele de socializare. Aceasta și-a dorit să împărtășească vestea cea mare cu întreaga comunitate de prieteni de pe Instagram.

Este evident că prezentatoarea TV este posesoarea unui corp de-a dreptul fantastic, care a lăsat cu gura căscată fanii din mediul online. De ziua ei, Natalia a îmbrăcat un body auriu/negru, care a oferit o priveliște spectaculoasă asupra bustului ei generos.

Citește și: Antonia, schimbare radicală de look! Ce culoare excentrică a ales pentru păr

Pe lângă aceasta fotografie, vedeta a adaugat și o descriere prin care spune tuturor că se simte minunat și că este extrem de fericită.

"It’s my bdaaaay!!! 30 it’s the new 20!!! Sunt incredibil de recunoscătoare pentru tot ceea ce am făcut și realizat până la vârsta asta, de toți prietenii pe care îi am alături de mine, de familia mea minunată. Simt că trec într-o altă etapă a vieții mele, mă simt femeie și mai stăpână pe mine ca niciodată. Iau decizii singură, îmi croiesc singură drumul vieții și sunt reflexia alegerilor mele. Sunt fericită pentru că fac și sunt exact așa cum vreau eu. Bună seara, sunt Natalia și am 30 de ani. Începe o noua eră ❤️🥳🥳🤩🤩 Abia aștept provocările vietii! #30", a spus Natalia Mateuț, extrem de încântată de ceea ce îi rezervă viitorul.

Ultimele știri