Căutare Live

Nusret Gokce, „Salt Bae”, vinde o friptură acoperită cu aur în noul său restaurant. Ce preț enorm are preparatul luxos

Salt Bae va vinde o friptură acoperită cu aur în noul său restaurant din Londra, Marea Britanie. Preparatul luxos are și un preț pe măsură, ce a fost criticat de mai mulți fani.

Salt Bae vinde o friptură poleită cu aur în noul lui restaurant din Londra

Getty Images

Nusret Gökçe, ce a devenit cunoscut în toată lumea drept „Salt Bae” după ce a apărut în imagine în care săra friptura într-un mod inedit, aduce un preparat culinar luxos în noul său restaurant din Londra.

Bucătarul folosește o friptură tomahawk acoperită cu foițe de aur de 24 de carate, în restaurantul său Nusr-Et Steakhouse, din capitala Marii Britanii.

Potrivit Daily Mail, acest preparat e considerat specialitatea noului restaurant, ce are prețuri piperate și pentru celelalte feluri de mâncare.

Salt Bae vinde o friptură acoperită cu aur în noul său restaurant

Potrivit criticului culinar ce a scris o recenzie a restaurantului pentru daily Mail, friptura acoperită cu foițe de aur e atât de apreciată de clienți, încât mulți o comandă de mai multe ori în aceeași seară.

Citește și: Celebrul bucătar Salt Bae, cucerit de o blondă din România! Imagini incendiare cu cei doi, în Dubai

Printre celelalte specialități oferite de restaurant se numără „spaghetti de carne” (fășii mici de carne care sunt rulate pe o furculiță și mâncate precum pastele) și bucăți de carne care sunt gătite direct la masă cu unt fierbinte.

Mai mult, restaurantul lui Salt Bae vinde și un hamburger cu foiță de aur de 100 de lire sterline.

Pentru friptura tomahawk acoperită cu foiță de aur de 24 de carate, Salt Bae cere un preț de 700 de lire sterline.

În vârstă de 38 de ani, Salt Bae apare des în restaurant. Potrivit Daily Mail, apariția lui e mereu întâmpinată cu aplauze din partea clienților.

„Nu sunt stea de cinema, dar mi se fac poze când merg pe stradă, de sute de ori. Nu spun niciodată nu,” a declarat Salt Bae.

Salt Bae a fost inițial un măcelar, înainte să devină bucătar. Înainte de 2017, când a devenit cunoscut la nivel mondial, el era cunoscut în Orientul Mijlociu datorită restaurantelor sale luxoase.

După ce a fost filmat în timp ce săra carnea, el a devenit cunoscut în întreaga lume și o senzație pe Internet.

În acest moment, Salt Bae are 38 de milioane de urmăritori pe Instagram și o avere de milioane.

„Am vrut să pară că sarea curge din cer. A fost ingredientul meu magic,” a continuat Salt Bae.

În acest moment, Nusret are un lanț de 17 restaurante în întreaga lume. Salt Bae a devenit un brand global și i-a adus numeroși fani, ce includ și vedete precum David Backham și Lionel Messi.

Connor McGregor a fost surprins în restaurantul lui Nusret din Dubai, unde a comandat o friptură acoperită cu aur în valoare de 800 de lire sterline.

Citește și: Corina, pozată când se îmbrățișează cu celebrul bucătar Salt Bae, în Dubai. Imaginile fac senzație

Atunci când a fost întrebat care crede că e secretul succesul său, Salt Bae a declarat: „Secretul succesului meu e că lucrez 20 de ore pe zi.”

Ce i-au interzis medicii Oanei Roman să mai facă. Vedeta și-a făcut un nou set de analize... Liviu Guță are doi copii din prima căsnicie, iar fiica e adorabilă. Ce spune cântărețul de manele despre divorțul de mam...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x