Antena Căutare

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. Suma pe care o are de plătit pentru daune morale

Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. Potrivit deciziei instanței, Querida are să-i plătească daune morale. Despre ce sumă este vorba?

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. Suma pe care o are de plătit pentru daune morale

Facebook

Fiica lui Petre Roman și Oana Zăvoranu nu s-au înțeles deloc în ultimii ani, iar șicanele dintre ele nu s-au oprit nici la posturile de televiziune, nici în mediul online.

Citește și: Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate grave ale mamei sale. Cum se simte în prezent Mioara

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. Suma pe care o are de plătit pentru daune morale

Cele două vedete din showbizul românesc nu au avut o relație bună de prietenie. Mai mult, Oana Roman a dat-o în judecată pe cunoscuta actriță de telenovele din cauza glumelor ironice făcute la adresa ei.

Astfel, după un an de proces și două termene, fiica lui Petre Roman a câștigat în instanță, iar Oana Zăvoranu are să-i plătească daune morale.

Pe lângă banii pe care trebuie să-i plătească, decizia a fost aceea ca actrița să nu-i mai folosească numele Oanei Roman în spațiul public.

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj înduioșător pentru mama sa. Ce a transmis în ciuda relației tensionate pe care a avut-o cu Mărioara Zăvoranu

Prin urmare, Oana Zăvoranu trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro pentru daune morale. Decizia instanței judecătorești nu este una definitivă. Actrița are termen de 30 de zile să o atace în instanță.

„Admite în parte cererea. Obligă pârâta să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei, fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 20.12.2022”, scrie online pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citește și: Suma colosală pe care Oana Zăvoranu o încasează din clinica pe care a deschis-o. Vedeta nu duce lipsă de nimic

Nu este primul proces intentat împotriva Queridei. Alte vedete de la noi, cum ar fi Alina Ceușan, Cristina Ichm Adelina Pestrițu sau Anda Adam, au dat-o în judecată pentru afirmații defăimătoare la adresa lor. Multe dintre atacurile la adresa lor s-au întâmplat și pe contul de YouTube al Oanei Zăvoranu.

Laurette, primele declarații după ce s-a despărțit de iubit. Nu a mai ajuns în fața altarului: „Tentațiile sunt din toat... Fiul Vlăduței Lupău a împlinit 5 luni. Imaginile postate în mediul online i-au înduioșat pe fani...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x