Oana, scandal monstru cu Viorel Lis din cauza banilor! „Sunt zile în care n-am nici 10 lei”

 

Oana, ceartă cu Viorel Lis din cauza banilor. Culmea, fostul edil al Capitalei o acuză pe Oana că îşi joacă economiile la păcănele. Ce a ajuns să facă aceasta ca să îi ajungă banii, am aflat chiar de la soția lui Viorel Lis.

„Cred că în orice cuplu, unul dintre motivele de ceartă este capitolul financiar. Și eu și Viorel suntem cheltuitori, dare, pentru că eu fac cumpărăturile și plătesc facturile, el nu realizează că, dacă te duci la supermarketuri, cu 1 milion nu ai ce face. Medicamentele costă mult, iar mie îmi place să ies la cafenele...”, a povestit Oana Lis.

Banii au devenit o reală problemă pentru Oana și Viorel Lis. Soția fostului edil spune că a ajuns să își facă liste cu cheltuielile pe care le face, iar pentru a economisi bani, a renunțat la multe dintre „mofturile” pe care și le făcea până acum: „Eu nu mi-am mai cumpărat haine. Toate rochiile lungi, de seară, pe care le aveam mi le-am tăiat la croitor, ca să le pot purta ziua.”

„Sunt zile în care nu am nici 10 lei”

„Sunt zile în care nu am bani și mă împrumut, dar sunt zile în care cheltuiesc și 1.000 de lei...Sunt zile în care nu am 10 lei, acesta este adevărul, mie nu îmi place să mă ascund după deget, să mă dau mai bogată decât sunt.”

Ritmul în care Oana cheltuie banii îl îngrijorează pe Viorel Lis, fost primar fiind convins că soția lui s-a molipsit de pasiunea lui pentru păcănele sau, mai rău, că dă banii altcuiva. Cu toate astea, Oana spune că nu este cazul: „Eu iau bani de la bărbați, nu dau!”

sursa: antenastars.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI